placeholder

Kategórie

Vytvorím vám profesionálnu LEAD kampaň na sociálnych sieťach Facebook, Instagram

profile icon
Katka_create
placeholder
(134)
offline

Prehľad

Cena120,00 €100,00 €bez DPH
Doručenie do5 dní
Počet
1

Popis

Ponúkate službu? Vytvorím vám LEAD kampaň, ktorá vám bude generovať nové kontakty potencionálnych zákazníkov. Uvedená cena je za 1 kampaň s dvoma bannermi za 1 mesiac spolupráce.

LEAD kampaň sa hodí vtedy, keď ponúkate hocijakú službu alebo ak sa vám hodia kontakty. 

Vytvorím vám online dotazník, ktorý následne budú potencionálny záujemcovia o vaše služby vypĺňať. Vy potom dostanete vyplnené dotazník, kde viete ľudí kontaktovať.

Čo zahŕňa moja práca?

  • konzultáciu
  • tvorba bannerov
  • tvorba dotazníka
  • copywriting
  • optimalizácia
  • report
  • Kampaniam sa venujem od roku 2017 a neustále sa v tejto oblasti vzdelávam. Som nadšenkyňa e-commerce sveta a sveta reklamy.

    Inštrukcie

    Potrebujem od vás prístupy, prípadne fotky, grafiky, informácie o vašom podnikaní, mesačný budget na kampáň, vaše logo, business manuál, ak máte. Aké otázky si prajete zahrnúť v dotazníku?

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Nadšenkyňa e-commerce sveta. Pomôžem vám naštartovať váš business na Facebooku alebo Instagrame, vytvorím vám profesionálne reklamy na mieru, ktorá vám budú, čo najviac generovať vaše zisky. V e-commerce svete pracujem už od roku 2016 a hlavné skúsenosti som nadobudla pri budovaní môjho vlastného projektu. Za ten čas som bola súčasťou neskutočného množstva projektov mojich klientov, kde som firmám pomáhala rásť a budovať si ich meno.

    aktívne objednávky 1
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 23. 4. 2019
    hodnotenie 99.25%
    predaj 0