placeholder

Kategórie

VIRTUÁLNA ASISTENTKA

Prehľad

Cena15,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1
Dodatočné služby
290,00 €
540,00 €

Popis

Som špecializovaná virtuálna asistentka, ktorá vám zjednoduší život a zvýši vašu produktivitu. S vášňou pre interiérový dizajn a dekorovanie, efektívne zvládam pomoc s rôznymi administratívnymi, kreatívnymi alebo technickými úlohami. 

-Správa vašich e-mailov

-Projektový management

-Príprava cenových ponúk

-Úprava dokumentov

-Zákaznícky servis

-Správa domácností 

-Komplexné vyhľadávanie informácií

-Správa sociálnych sietí 

-Vytváranie loga a grafika

 

Cena za 10 hodín služieb je 150 eur  / 1 mesiac

Ponúkam aj balíčky služieb virtuálnej asistentky na  20 alebo 40 hodín mesačne prípadne podľa dohody aj 80 hodín mesačne.

Moje zručnosti sú rozmanité a flexibilné, takže sa viem prispôsobiť vašim špeciálnym požiadavkám. Všetko závisí na našej vzájomnej dohode.

Inštrukcie

Napíšte mi prosím správu s podrobnosťami o tom, s čím potrebujete pomôcť, a ja vám pripravím cenovú ponuku prispôsobenú vašim potrebám.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Venujem sa grafickému aj interiérovému dizajnu s viac ako desaťročnou praxou. Moja práca je nielen mojím zamestnaním, ale aj mojou vášňou. Milujem pretvárať priestory tak, aby odrážali osobnosť a štýl mojich klientov, pričom dbám na funkčnosť a estetiku. Práve vďaka viac ako 10 ročným skúsenostiam s talianskymi nábytkovými značkami mám jedinečný pohľad na dizajn, ktorý je zároveň moderný a nadčasový. Správny výber nábytku môže úplne transformovať priestor, a preto kladiem veľký dôraz na kvalitu, detaily a zákazkovú prácu. Mám skúsenosti s rôznymi štýlmi dizajnu a vždy sa snažím prispôsobiť požiadavkám a vkusu klienta. Som presvedčená, že dobrý dizajn dokáže ovplyvniť náladu a pohodu ľudí, ktorí v danom priestore žijú alebo pracujú. Preto sa snažím vytvárať prostredie, ktoré je pohodlné, inšpiratívne a funkčné. Zároveň sa zaujímam o ekologické a udržateľné materiály, a snažím sa ich začleňovať do svojich návrhov. Rada vám pomôžem navrhnúť interiér, ktorý zodpovedá vašim predstavám ♡

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 7. 5. 2024
hodnotenie 0.00%
predaj 0