placeholder

Kategórie

Ja spravím Správa sociálnych sietí

Prehľad

Cena200,00 €
Doručenie do5 dní
Počet
1

Popis

Postarám sa o to, aby vaše sociálne siete prekvitali zaujímavým obsahom a taktiež, aby si našli svojich cieľových zákazníkov. Samozrejme všetko prekonzultujeme tak, aby stránky vyzerali aj podľa vašich predstáv! 

Cena uvedená v inzeráte je za 1 mesiac našej spolupráce. 

Spolupráca a suma zahŕňa - mesačný content plán, 3-5 príspevkov za týždeň, menšie grafické šablóny a úpravy, copywriting k príspevkom atď… 

Teším sa na našu spoluprácu. 

 

Inštrukcie

Je to jednoduché, ak Vás inzerát zaujal, neváhajte ma kontaktovať a už spoločne prekonzultujeme vašu predstavu o sociálnych sieťach. 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(1)
user

hlubik

Kvalita 100%

O predajcovi

Volám sa Kristína a mám 24 rokov. Som rada, že môžem už 5 rokov robiť to, čo ma baví a napĺňa. Popri externom štúdiu na Fakulte masmédii Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave pracujem ako Social media manager pre extraligový hokejový klub Vlci Žilina a rôzne ďalšie firmy. Rovnako pracujem aj ako redaktor pre Slovenský zväz ľadového hokeja. S radosťou sa postarám o vaše sociálne siete, kde vytvorím rôznorodý a kreatívny content, ktorý zaujme vaše publikum. Taktiež vám pripravím články a copywriting na váš web alebo sociálne siete. Tvorím aj grafické šablóny a grafiky prostredníctvom programu Canva.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 2. 4. 2023
hodnotenie 100.00%
predaj 1