placeholder

Kategórie

Virtuálny asistent

profile icon
Laco2442
offline

Prehľad

Cena6,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis

Hľadáte spoľahlivého partnera, ktorý Vám pomôže zefektívniť Vaše pracovné procesy a zabezpečí, že Vaše povinnosti budú vykonávané efektívne a včas? Som tu, aby som Vám pomohol ako Váš virtuálny asistent s aktívnym prístupom.

Moje služby zahŕňajú:

Správa e-mailov

pomôžem Vám organizovať Vašu e-mailovú schránku, filtrovať dôležité správy a odpovedať Vaším klientom.

Administratívna podpora

pomôžem so zadanými administratívnymi úlohami. 

Komunikácia s klientmi a partnermi

môžem odpovedať na telefónne hovory, spravovať alebo aktualizovať kontaktné údaje klientov a partnerov, starať sa o potreby klienta.

Organizácia a plánovanie

pomôžem pri organizovaní a plánovaní Vašich stretnutí, termínov alebo organizovaní pracovnej činnosti. Príprava eventov a technické zabezpečenie.

 Tvorba grafiky, letákov, bannerov a cenových ponúk

Som pripravený prispôsobiť sa Vašim individuálnym potrebám o čom svedčí aj možnosť osobného alebo online stretnutia pri plnení pracovnej úlohy.

Inštrukcie

Cena je za 1hodinu. Možnosť krátkodobej 1dňovej alebo aj dlhodobej spolupráce

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Pracoval som ako obchodný zástupca, odborný predajca a príjmací technik v oblastiach retail-gastro, stavebníctvo, IT servis techniky a v oblasti zákazníckej podpory. Mám skúsenosti s tvorbou bannerov, letákov a katalógov, ako aj s prezentovaním nových produktov. Vďaka mojej práci ako obchodného zástupcu a odborného predajcu mám tiež skúsenosti s vybavovaním objednávok a riešením dotazov zákazníkov. Môžem viesť urgenciu nezaplatených faktúr a potvrdení pre zákazníkov. Som otvorený aj iným administratívnym úlohám alebo riešeniam.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 26. 3. 2015
hodnotenie 0.00%
predaj 0