placeholder

Kategórie

Grafik navrhne originálne svadobné oznámenia

profile icon
Lolo1
placeholder
placeholder
(203)
offline

Prehľad

Cena25,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1

Popis

Grafik na voľnej nohe s bohatými skúsenosťami, kreatívny a s citom pre detail pre Vás navrhne originálne svadobné oznámenia.

Grafickému dizajnu sa venujem 5 rokov a za ten čas som pripravili stovky návrhov vrátane svadobných oznámení a  obslúžil stovky spokojných zákazníkov (referencie môžete nájsť v mojom profile).

Preto budem veľmi rád ak prípravu svadobných oznámení zveríte do mojich rúk. Viem Vám zaručiť kvalitu a originalitu návrhu, zapracovanie Vašich požiadaviek ako aj ústretový prístup a rýchlu odozvu.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať do správy. Teším sa na spoluprácu.

Uvedená cena za vytvorenie 1 grafického návrhu plus 2 revízie

Inštrukcie

Kontaktujte ma prosím do správy s popisom Vášho dopytu, predstavy, požiadaviek. Následne sa dohodneme na podrobnostiach.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Zdravím, som profesionálny grafický dizajnér s 15-ročnou praxou pracujúci na živnosť. Orientujem sa na detail, som kreatívny, spoľahlivý a flexibilný a k práci vždy pristupujem maximálne zodpovedne. Mám predchádzajúcu prax vo vydavateľstve. Programy Photoshop a Adobe Illustrator ovládam na pokročilej úrovni. V mojom profile nájdete referencie od spokojných klientov. Ak máte záujem o moje služby, môžete ma kedykoľvek kontaktovať, odpovedám obratom. Teším sa na spoluprácu!

aktívne objednávky 1
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 6. 4. 2016
hodnotenie 99.01%
predaj 0