placeholder

Kategórie

Grafik navrhne originálny billboard

profile icon
Lolo1
placeholder
placeholder
(203)
offline

Prehľad

Cena50,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1
Dodatočné služby
20,00 €

Popis

Zaujmite čo najviac ľudí kreatívnou a pútavou grafikou. Reklamné tabule či billboardy sú skvelým riešením, ako zaujať a získať potenciálnych zákazníkov.

Ponúkam Vám vytvorenie moderného rýchlo čitateľného a ľahko zapamätateľného grafického návrhu pre Váš billboard či reklamnú tabuľu.

Kvalitne. Spoľahlivo. Profesionálne.

Cena za 1 grafický návrh je: 50 Eur. V cene sú zahrnuté dve revízie. K službe ponúkam dodatočnú službu - neobmedzený počet revízií.

Inštrukcie

Poslať mi môžete podklady ako sú logo, prípadne akákoľvek grafika, text ktorý by ste chceli mať na billboarde. Plus Vašu predstavu, požiadavky.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(1)
user
generationHate
som spokojný

O predajcovi

Zdravím, som profesionálny grafický dizajnér s 15-ročnou praxou pracujúci na živnosť. Orientujem sa na detail, som kreatívny, spoľahlivý a flexibilný a k práci vždy pristupujem maximálne zodpovedne. Mám predchádzajúcu prax vo vydavateľstve. Programy Photoshop a Adobe Illustrator ovládam na pokročilej úrovni. V mojom profile nájdete referencie od spokojných klientov. Ak máte záujem o moje služby, môžete ma kedykoľvek kontaktovať, odpovedám obratom. Teším sa na spoluprácu!

aktívne objednávky 1
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 6. 4. 2016
hodnotenie 99.01%
predaj 1