placeholder

Kategórie

Ja spravím - fotografovanie AKT

profile icon
Lubospirko
offline

Prehľad

Cena600,00 €
Doručenie do14 dní
Počet
1

Popis


Splniť si túžbu a dať si odfotografovať AKT chce odvahu a dôveru vo fotografa. Ak odvahu aj fotografa, ktorého práca sa Vám páči, nájdete, ste skoro v cieli.  Ak sa Vám moja práca páči a chceli by ste fotografiu odo mňa, napíšte správu.
Či už tým potešíte partnera alebo seba nezáleží. Vaša radosť z toho, ako na fotografii vyzeráte určite bude predčiť Vaše očakávania. A nehovorím to len preto, aby Ste to spravili. Bola to reakcia každej ženy, ktorá sa nechala fotografovať.
Takéto fotografovanie pre Vás spravím ja. Mám 25 ročnú skúsenosť, za sebou veľa práce a vydaných kníh aj s touto tématikou. 

Inštrukcie


Pred fotografovaním je dobré sa osobne stretnúť, aby Ste vedeli, s kým osobne budete fotografovať a dozviete sa , ako fotografovanie prebieha. Čo si so sebou vziať, ako dlho fotografovanie trvá, čo sa fotografuje. Fotografujem v štúdiu v Bratislave.
Ak máte konkrétnu predstavu, ako by fotografie mali vyzerať, priniesť fotografie so sebou. A či sú to inšpirácie z netu je len na Vás. 
 Cena zahŕňa fotografovanie, všetky použiteľné náhľady a dve vyretušované fotografie v HiRes rozlíšení,určené na výrobu obrazu do rámu.  Pri väčšom výbere obrázkov  sa počítajú iba náklady na grafika-retušéra. Rád Vám poradím, kde a ako konečný obraz zhotoviť. Či už na plátno alebo pod sklo do rámu. 
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Som fotograf, fotografujem objekty, ktoré sa mi páčia.Fotografia je zachytením momentu v čase, ktorý je rýchlo preč a radi sa vraciame práve k pocitom, ktoré sme v tom čase vnímali. Ak hľadáte darček pre partnera manžela alebo si chcete iba urobiť radosť, ozvite sa.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 9. 2. 2020
hodnotenie 0.00%
predaj 0