placeholder

Kategórie

Všestranná Virtuálna asistentka

profile icon
MadebyAdel
(9)
offline

Prehľad

Cena7,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1

Popis

Virtuálni asistenti poskytujú široké a bohaté služby, ako sú plánovanie, organizovanie, správa e-mailov, spracovanie údajov, vytváranie prezentácií a ďaľšie. S rastom online podnikania a potrieb efektívneho časového manažmentu, mnoho ľudí a podnikov sa obracia na virtuálnych asistentov, aby im pomohli a zlepšili ich efektivitu administratívy. 

Ponúkam: 

Vynikajúce organizačné schopnosti, efektívne plánovať a organizovať úlohy 

Silné komunikačné schopnosti, komunikácia s klientmi prostredníctvom e-mailov, 

Technické zručnosti, znalosť počítačových programov a nástrojov, ako sú Microsoft Office, online kalendáre, správa e-mailov,

Vytváranie obsahu, ak máte záujem o copywriting alebo tvorbu obsahu, písanie článkov, blogových príspevkov, sociálnych médií a podobne.

Flexibilitu a adaptabilitu

Dôkladnosť a presnosť

7€ na hodinu čistej práce.

Inštrukcie

dokument, popis, zoznam, link

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(1)
user

tomaskajuch

som spokojný

O predajcovi

Ahojte :) pracujem na polovičný úväzok a svoj voľný čas, ktorý venujem sebe a svojmu rozvoju by som rada investovala aj k pomáhaniu iným. Priateľ má svoju firmu a viem, aké ťažké to občas môže byť ak si zavalený administratívou a povinnosťami, ktoré sú nevyhnutné na fungovanie úspešnej firmy. Rada organizujem a manažujem, takže je to pre mňa skôr hobby ako práca. Vyštudovala som marketingovú komunikáciu, preto práca s Microsoft Office a sociálnymi sieťami mi nie je cudzia. Mám skúsenosti s Google ads reklamami, Seo marketingom, ktorý robím približne rok.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 9. 10. 2023
hodnotenie 100.00%
predaj 1