placeholder

Kategórie

LOGO DIZAJN - PROFESIONAL

profile icon
Marcus-Design
placeholder
placeholder
placeholder
(786)
offline

Prehľad

Cena60,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1

Popis

Ponúkam Vám službu LOGO PROFESIONAL - určenú pre tých, ktorí potrebujú kvalitné a profesionálne logo vytvorené priamo na mieru ! 

- táto služba je primárne určená pre klientov ktorý potrebujú silnú značku ( základný BRANDING ) 
-  je primárne určená pre klientov ktorý požadujú kvalitu nie kvantitu 

Celý proces Vám dostatočne vysvetlím - jedná sa však o prepracovaný systém tvorby loga na základe požiadaviek a prieskumu - súčasťou služby je už aj DIZAJN MANUAL pre Vašu spoločnosť ! 

DEADLINE  / čas dodania, spolupráce :  3 až 5 dní - je nutné byť teda v tento čas dostatočne k dispozícií na schvaľovanie návrhov - je to vždy len pár minúť 

v cene sú 2 návrhy dizajnu pre Vaše logo následne sa budeme uberať správnym smerom 

V prípade ak máte  o službu záujem bude  v prvom rade nutné  ma kontaktovať cez správu ( dohodneme konkrétne podmienky a prekonzultujeme Vaše požiadavky )

V prípade otázok alebo pripomienok pokojne píšte  

Marcus 

Inštrukcie

- Popis Vašej spoločnosti , projektu 
- informácie požiadavky, predstavy 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(221)
1 / 45
user
Santiag

Ďakujem za pekné firemné logo, je elegantné a predbehlo moje očakávania. Služba bola dodaná expresne, prístup bol ústretový a dostal som aj odborné vysvetlenie k celému procesu tvorby. Ďakujem ešte raz a odporúčam. 

user
Jana2286

Super

user
adriancapkovic
som spokojný
user
PeterLiba
som spokojný
user
Kruzokrybarsky

Dobrá komunikácia , promptné riešenie. Spokojnosť

O predajcovi

Ahojte ! moje meno je ,, Marcus,, a som grafický dizajnér - dizajnu a grafike sa venujem už dlhé roky - logodizajn , corporate identity, produktový dizajn, Typografia, 3D vizualizácie interiérov a iných objektov to sú moje ,,špecialitky,, :) - Pracujem prevažne pre zahraničné firmy - rozhodol som sa však vyskúšať a využiť možnosti ktoré ponúka portál jaspravim - a na obmedzenú dobu tak poskytnúť svoje služby aj Vám všetkým ktorý budú mať záujem - Mojím cieľom je vždy najvyššia kvalita nie kvantita, mojím každodenným rituálom je štúdium a analýza najaktuálnejších trendov z oblasti grafiky a dizajnu. Ponúkam profesionálne služby ( nie som amatér) a preto viem aj ohodnotiť svoju prácu - kvalita má určitú hodnotu a človek, ktokoľvek kto sa nevie ohodnotiť nebude nikdy úspešný :) - ako vždy hovorím svojím klientom motivácia je najsilnejší nástroj úspechu :) Budem sa tešiť na našu spoluprácu

aktívne objednávky 3
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 11. 2. 2019
hodnotenie 100.00%
predaj 221