placeholder

Kategórie

Ja spravím, pomôžem ti vytvárať outfity z vecí, ktoré máš doma

profile icon
Marlic
offline

Prehľad

Cena20,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis

Máš doma kopec oblečenia ale nevieš ako ho stylovať? Záleží ti na životnom prostredí a kupovanie nového oblečenia ti príde zbytočné? Je tvoj šatník preplnený ale tebe sa zdá, že si aj tak “nemáš čo obliecť"? Máš dobré kúsky oblečenia ale nevieš ako ich kombinovať?

Ak ste aspoň na jednu z týchto otázok odpovedali áno tak gratulujem máš toho správneho človeka, ktorý ti s radosťou pomôže. Spolu si prejdeme tvoje obľúbené kúsky v tvojom šatníku ale zároveň aj tie, na ktoré ti iba sadá prach. Pomôžem ti spraviť outfity na celý týždeň, mesiac ale aj na špeciálne príležitosti. Zároveň ti pomôžem zbaviť sa kúskov, ktoré v tvojom šatníku už nemajú čo robiť a predstavím ti koncept “capsule wardrobe” . 

Inštrukcie

Inštrukcie sú jednoduché. Napíš mi správu sem na jaspravím. Po krátkej konzultácií sa dohodneme, na ktorej platforme chceme pokračovať a tam preberieme detaily našej spolupráce. 

S klientom sa stretávam zásadne len online!!!

Môj prístup je čisto profesionálny takže rovnaký prístup čakám aj od teba. Pracujem len počas víkendov a po dohode aj vo večerných hodinách. 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Zdravím, volám sa Martina, mám 24 rokov, som milá komunikatívna a žijem v Bratislave

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 24. 10. 2023
hodnotenie 0.00%
predaj 0