placeholder

Kategórie

Pomôžem ti prejsť level v CandyCrush na FB

profile icon
MatthewEdo
placeholder
(47)
offline

Prehľad

Cena1,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1
Dodatočné služby
1,50 €
4,00 €

Popis

Ahoj, ak si nevieš dať rady s nejakým levelom v CandyCrush, rád ti pomôžem ;)
Je to lacnejšie akoby si si mal kúpiť postupy, ktoré niečo stoja a nie sú lacné. A viem ti nahrať aj dosť bodov (podľa levelu). Presnejšie inštrukcie alebo čo potrebuješ môžeme riešiť cez správy. Tak napíš a neboj sa ;)

Môj level je 1004 ;)

Inštrukcie

Prístup k účtu na facebooku na aspoň jeden deň - podľa množstva levelov, ktoré potrebuješ/chceš prejsť. Úplná diskrétnosť!!! Nečítam správy, statusy ani nič podobné! Len hrám Candy ako sa aj dohodneme ;)
Najlepšie je mať aj vypnutý chat. Nebojte sa, akonáhle by som niečo porušil, platiť nebudete, len prejdem level s ktorým sa dlho trápite a je to vybavené ;)
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Som 28 ročný chalan a aktuálne žijem v Brne. Som pracovitý a viem čo chcem! Baví ma písanie, cestovanie, zvieratá, príroda a mnoho ďalšieho. Som veselý, snažím sa riešiť všetko s chladnou hlavou a preto je komunikácia so mnou bezproblémová. Všetko čo ponúkam v mojich inzerátoch robím na 110%, aby boli spokojné obe strany. Ak by Vás niečo zaujímalo alebo Vám nebolo jasné, kľudne mi napíšte a porozprávame sa o tom. Vaše predstavy sa pokúsim premietnuť do reality. Moje hodnotenia hovoria za všetko.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 6. 3. 2015
hodnotenie 97.87%
predaj 0