placeholder

Kategórie

Rýchlokurz nemčiny pre začínajúce opatrovateľky

profile icon
marta.kluchova
(13)
offline

Prehľad

Cena29,00 €
Doručenie do1 deň
Poštovné29,00 €
Počet(1 na sklade)
1
Dodatočné služby
20,00 €
10,00 €

Popis

Online rýchlokurz základov nemeckého jazyka pre opatrovateľky, ktoré chcú vycestovať za prácou do nemecky hovoriacej krajiny. 

Kurz je určený pre ženy, ktoré s nemčinou začínajú od nuly a potrebujú sa rýchlo naučiť to najnutnejšie, čo budú ako opatrovateľky v nemecky hovoriacej krajine potrebovať. 

Je zložený z troch modulov a v každom module je 5 lekcií so slovíčkami a frázami z oblasti, opatrovania seniorov, ale aj domácnosti a kuchyne, 

Inštrukcie

Po zakúpení online kurzu vám prídu do emailu príhlasovacie údaje. Po prihlásení sa do členskej sekcie sa vám každý druhý deň sprístupní nová lekcia. Zároveň dostanete prístup do podpornej facebookovej skupiny, ktorá je určená výlučne pre študentky kurzu. Kurz sa študuje samoštúdiom, pokiaľ by ste potrebovali osobnú podporu, je možné si dokúpiť VIP verziu. 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Keďže som na rodičovskej dovolenke, veľa času trávim na sociálnych sieťach a spravujem niekoľko facebookových stránok a skupín. Mám vlastný web a píšem články a ebooky. Ak ste podnikateľ, politik, známa osobnosť ... a nemáte čas sa venovať zviditeľneniu svojej práce na sociálnych sieťach, prípadne potrebujete vytvoriť, či aktualizovať web, eshop, potrebujete niekoho, kto by za vás vybavoval telefonáty, emaily, zákaznícku podporu, či potrebujete osobnú asistentku, ktorá by sa starala o váš kalendár a termíny v diári, rada vám so všetkým pomôžem. Taktiež prekladám texty z češtiny do slovenčiny a prepisujem hovorené slovo do písaného textu.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 2. 9. 2022
hodnotenie 100.00%
predaj 0