placeholder

Kategórie

Ja spravím 20kusov odznakov s priemerom 44mm podľa vašej grafiky

profile icon
Masias
(1)
offline

Prehľad

Cena12,00 €10,00 €bez DPH
Doručenie do10 dní
Poštovné2,00 €
Počet(50 na sklade)
1

Popis



Ak potrebujete väčší počet odznakov, vytvorím pre vás novú službupodľa nami dohodnutých podmienok v správe. Čím väčší odber, tým nižšia cena. 
Ak ste niekde našli výhodnejšie ponuky, skúste napísať dosprávy, a ak to bude možné, upravím pre vás cenu k vašej spokojnosti.

Vieme vyrobiť taktiež iné rozmery, a to 25mm, 32mm, 37mm, 44mm, 56mm, 58mm, 75mm. V prípade záujmu o niektorý z nich prosím napíšte do správy,opäť vytvoríme ponuku na jaspravim.sk podľa vzájomnej dohody.

Inštrukcie

Pre výrobu odznakov budem potrebovať grafický podklad obrázku, alebotextu, ktorý chcete na odznaku mať. Grafika musí byť dodaná vo vysokej kvalitev niektorom z bežných grafických programov. Ideálna je grafika v .PDF, ale akdisponujete obrázkom vo veľkom rozlíšení .JPG, je možné dodať aj takýtopodklad. Ak sa rozhodnete, že máte záujem o túto službu, napíšte predobjednávkou správu, na ktorú vám odpoviem a pošlem vám súbor s presnoušpecifikáciou pre grafika. Pokiaľ nemáme podklad grafiky, nevieme začať s výrobou.
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Pracujem ako konzultant a dodávateľ v oblasti svietidiel a osvetlenia. Mojimi klientami sú prevažne menší stavebníci, elektrikárske firmy ale aj koncoví klienti. Pomáham pri realizáciách rodinných domov, bytov, obchodných priestorov či hotelov a penziónov. 11 rokov pomáham ľuďom pri výbere svietidiel, poskytujem praktické rady pred realizáciou elektroinštalácií, radím architektom a dizajnérom veci z praxe. Rád sa delím so svojimi vedomosťami a skúsenosťami, čím šetrím čas a peniaze svojim klientom. Okrem toho sa venujem koučingu, marketingu, ale aj produkcií kultúrnych podujatí na kľúč. Moje hobby je osobnostný rozvoj, stavebníctvo, dizajn a biznis.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 9. 4. 2014
hodnotenie 100.00%
predaj 0