placeholder

Kategórie

Poskytnem miesto pre Vaše články

profile icon
MatthewEdo
placeholder
(47)
offline

Prehľad

Cena1,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1

Popis

Na moju novovzniknutú webovú stránku hľadám zopár článkov, ktoré by naštartovali môj web a Vašu kariéru. 

Aktuálne časové možnosti mi nedovoľujú písať toľko článkov, koľko by som chcel a preto hľadám začínajúcich spisovateľov alebo copywriterov, ktorý hľadajú nejaký online priestor. Moja stránka je nová, takže je potrebné rátať s tým, že čítanosť bude na začiatku nízka, ale práve vďaka dobrým článkom ju budem vedieť dostať do povedomia ľudí a verím, že si navzájom budeme vedieť pomôcť. 

Na stránku budem pridávať články s menom autora, prípadne prezývkou. Cena za službu je orientačná, je možné vytvoriť ponuku na mieru a pod. Na všetkom sa vieme dohodnúť individuálne!

Táto možnosť platí aj pre firmy a podnikateľov, ktorí by chceli svoje PR články uverejniť na webe, no nemajú zatiaľ kde. Pri vzájomnej spokojnosti je možná aj dlhodobá spolupráca.

Ak máte viac otázok, neváhajte ma kontaktovať! 

Inštrukcie

Články by mali byť predovšetkým na témy: 

  • Cestovanie
  • Šport/Fitness
  • Príbehy
  • Príroda
  • + samozrejme sa môžeme dohodnúť aj na iných témach, len mi prosím napíšte o čo sa jedná a určite sa dohodneme. 

     

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Som 28 ročný chalan a aktuálne žijem v Brne. Som pracovitý a viem čo chcem! Baví ma písanie, cestovanie, zvieratá, príroda a mnoho ďalšieho. Som veselý, snažím sa riešiť všetko s chladnou hlavou a preto je komunikácia so mnou bezproblémová. Všetko čo ponúkam v mojich inzerátoch robím na 110%, aby boli spokojné obe strany. Ak by Vás niečo zaujímalo alebo Vám nebolo jasné, kľudne mi napíšte a porozprávame sa o tom. Vaše predstavy sa pokúsim premietnuť do reality. Moje hodnotenia hovoria za všetko.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 6. 3. 2015
    hodnotenie 97.87%
    predaj 0