placeholder

Kategórie

Ovládnite Facebook a Instagram reklamy so mnou, vašim expertom

profile icon
mibabn
offline

Prehľad

Cena114,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1

Popis

Chcete premeniť každý klik na zákazníka bez premrhaných rozpočtov a neefektívnych kampaní? ???????? Ponúkam vám revolučné služby vytvárania, správy a optimalizácie reklamných kampaní na Facebooku a Instagrame, prispôsobené presne vašim potrebám. Sústreďte sa na rast vášho biznisu, zatiaľ čo ja sa postarám o vaše online reklamy.

Kompletná správa vašich kampaní: Od návrhu až po realizáciu – starám sa o všetko, aby ste vy mohli rásť.

Cieľová optimalizácia: Využívam pokročilé techniky segmentácie a cielenia, aby som zabezpečil, že vaša značka dosiahne presne tie správne ľudí.

Pravidelné reporty a analýzy: Dostanete podrobné správy o výkonnosti vašich kampaní, takže budete vždy informovaní o výsledkoch vašich investícií.

Kreatívny dizajn, ktorý zaujme: Vytváram vizuálne pôsobivé reklamy, ktoré oslovujú a zapájajú vaše cieľové publikum.

Inštrukcie

Link na Váš web alebo Facebook, Instagram  účet. 

Popis čo chcete propagovať. 

Bližšie info.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ako skúsený Social Media Manager, som spoľahlivým partnerom pre optimalizáciu a zvýšenie online prítomnosti vašej firmy na platformách Facebook a Instagram. Moje odborné znalosti vytvárania stratégie obsahu a kampaní sú vedené cieľom zvýšiť angažovanosť, veľkú značku a generovať kvalitný a relevantný obsah pre vašu cieľovú skupinu. Svoje schopnosti kombinovať s dôkladnou analýzou údajov, aby som zabezpečil, že každý príspevok a kampaň smeruje k merateľnému výsledku. Vezmem na seba zodpovednosť za budovanie a udržiavanie komunít, ktoré poskytujú súčasne pravidelnú a efektívnu komunikáciu s sledovaťeľmi. Svojou vášňou pre sociálne médiá a neustálym sledovaním trendov v oblasti digitálneho marketingu vám môžeme garantovať, že vaše sociálne médiá budú vždy aktuálne a konkurencieschopné.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 22. 4. 2013
hodnotenie 0.00%
predaj 0