placeholder

Kategórie

Vyčarujem pre Vašu značku unikátne logo

profile icon
mibabn
offline

Prehľad

Cena25,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1
Dodatočné služby
25,00 €

Popis

Logo firmy je vizuálny pilier, ktorý nesie hlboký význam a identitu. Je to viac než len obrázok; je to prvé dojatie, ktoré vytvára zázemie pre každú interakciu. Sú dôležité aspekty a prečo by ste mali venovať pozornosť vašej firme.

Brandovanie: Logo je kľúčovým nástrojom na budovanie a udržiavanie značky. Farby, štýl a typografia vytvárajú jedinečnú identitu, ktorá odráža hodnoty a poslanie firmy.

Kreatívny prístup: Moje navrhovanie loga je spojením vášho príbehu a kreativity. Logo je jedinečné a odzrkadľuje štýl a hodnoty vašej značky.

Dôkladný výskum: Pred začatím navrhovania sa podrobne oboznamujem s vašou firmou, cieľovým trhom a konkurenciou, aby som vytvoril logo, ktoré vyniká.

Otvorená komunikácia: Spolupráca je kľúčová. Pracujem s vami každý krok na ceste, aby som zabezpečil, že každý detail je presne taký, ako si predstavujete.

Rýchle dodanie: Viem, že čas je kľúčový. Môj cieľ je poskytovať kvalitné logá rýchlo, bez kompromisov s požadovanou kvalitou.

 

 

Inštrukcie

Potrebujem: opis čo si predstavujete, čo má logo predstavovať, prezentovať, názov firmy ak má byť súčasťou

Dodám Vám: 3 x návrh loga (ten podľa požiadaviek vieme doladiť) formát: JPG, PNG možnosť aj EPS a PDF za doplnkovú službu

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ako skúsený Social Media Manager, som spoľahlivým partnerom pre optimalizáciu a zvýšenie online prítomnosti vašej firmy na platformách Facebook a Instagram. Moje odborné znalosti vytvárania stratégie obsahu a kampaní sú vedené cieľom zvýšiť angažovanosť, veľkú značku a generovať kvalitný a relevantný obsah pre vašu cieľovú skupinu. Svoje schopnosti kombinovať s dôkladnou analýzou údajov, aby som zabezpečil, že každý príspevok a kampaň smeruje k merateľnému výsledku. Vezmem na seba zodpovednosť za budovanie a udržiavanie komunít, ktoré poskytujú súčasne pravidelnú a efektívnu komunikáciu s sledovaťeľmi. Svojou vášňou pre sociálne médiá a neustálym sledovaním trendov v oblasti digitálneho marketingu vám môžeme garantovať, že vaše sociálne médiá budú vždy aktuálne a konkurencieschopné.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 22. 4. 2013
hodnotenie 0.00%
predaj 0