placeholder

Kategórie

Ja spravím technickú podporu na Wordpress

profile icon
MrPhoto
(1)
offline

Prehľad

Cena29,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1
Dodatočné služby
19,00 €

Popis

Vitajte v mojom technickom podpornom tíme WordPress! Moja misia je poskytnúť vám rýchlu, spoľahlivú a efektívnu pomoc pri všetkých otázkach a problémoch s používaním WordPress platformy.

Som skúsený technik pripravený pomôcť vám s akýmkoľvek problémom, či už sa týka inštalácie a konfigurácie WordPress, ladenia vzhľadu a funkčnosti vašej webovej stránky alebo riešenia technických chýb a nejasností.

Nezáleží na tom, či ste nový začiatočník v oblasti WordPress alebo skúsený používateľ, moja podpora je tu pre vás. Poskytnem vám individuálnu pozornosť a budem vás viezť cez každý krok riešenia vášho problému.

Ďakujem vám za používanie WordPress a dôveru voči mojej technickej podpore.

Inštrukcie

Pripravte si prosím prístupové údaje k administrácii wordpress stránky

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Grafický dizajnér s viac ako 20-ročnou skúsenosťou. Moja práca z rôznych oblastí dizajnu s jediným cieľom: komunikovať a inšpirovať prostredníctvom vizuálnych príbehov. S porozumením potrieb klientov a schopnosťou preniesť ich vízie do skutočnosti sa snažím vytvárať dizajnové riešenia, ktoré nielenže oslovujú, ale aj zanechávajú trvalý dojem. Každý projekt považujem za príležitosť na rast a tvorbu niečoho výnimočného.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 22. 9. 2022
hodnotenie 100.00%
predaj 0