placeholder

Kategórie

Ja spravím digitálnu ilustráciu

profile icon
Naddillu
placeholder
(125)
offline

Prehľad

Cena40,00 €
Doručenie do14 dní
Počet
1
Dodatočné služby
30,00 €

Popis

Vytvorím originálnu digitálnu ilustráciu s akýmkoľvek motívom - postavy, zvieratká, krajinky či zátišia, kreslím skutočne všeličo. Ilustrovala som už niekoľko detských knižiek a rada Vám pomôžem aj s Vašim projektom. Ilustrácie sa tiež hodia ako darček pre malých aj veľkých. Prečo si neobjednať ilustrovaný portrét svojej rodinky? :)
Cena v inzeráte sa  vzťahuje na ilustráciu formátu A4 s jednou postavou a pozadím. Pri inom rozsahu zadania sa na cene dohodneme a vytvoríme ponuku na mieru.

Inštrukcie

Ako si výslednú ilustráciu predstavujete? Pomôže mi akýkoľvek popis. V prípade, ak pôjde o ilustráciu skutočnej osoby alebo zvieratka, poprosím pár kvalitných fotiek ako referenciu. 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(31)
1 / 7
user

JakubStano

som spokojný

user

stanka112000

Perfektné dielo, ktoré malo veľký kus duše autorky. Komunikácia bola skvelá a na úrovni. Ďakujem a budem držať palce pri budúcich projektoch! Perfekt!

user

BranislavCvik

Nádherná ilustrácia

user

BranislavCvik

Velmi pekná ilustrácia

user

BranislavCvik

Zasa velmi dobre spracovana ilustracia a dodanie presne na čas. Velmi pekne dakujem.

O predajcovi

Som mladá absolventka architektúry v súčasnosti pôsobiaca v Barcelone. Popri architektonickej praxi sa dlhodobo s nadšením venujem tvorbe digitálnej grafiky, predovšetkým komixov a ilustrácií, s cieľom spestriť deň malým i veľkým a vniesť do každodenného života aspoň trochu čarovnosti. Venujem sa tiež rôznym formám architektonických návrhov a vizualizácií interiérov i exteriérov a rada Vám pomôžem s akýmikoľvek úpravami vo Photoshope. Ovládam angličtinu na úrovni C1 a mám skúsenosti s prekladom a korektúrou textov.

aktívne objednávky 3
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 28. 7. 2016
hodnotenie 100.00%
predaj 31