placeholder

Kategórie

Ja spravím portrét domáceho miláčika

profile icon
Naddillu
placeholder
(123)
offline

Prehľad

Cena40,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1
Dodatočné služby
20,00 €
20,00 €

Popis

Ideálny  darček - originálny zvierací portrét pre Vás a Vašich blízkych. Rada nakreslím akékoľvek zvieratko, od psov a mačiek až po hlodavce a plazy :) v cene je ilustrácia vo veľkosti A3 (po dohode iný formát, napr. Štvorec) v digitálnej forme, ktorú si môžete dať vytlačiť na papier, plátno, alebo hoci aj tričko :) cena je za jedno zvieratko - ďalšie zviera na rovnakom obrázku +20€. Do obrázku môžem vložiť aj meno zvieratka, alebo venovanie. 

Inštrukcie

Budem potrebovať v prvom rade kvalitnú fotografiu Vášho domáceho maznáčika, ktorá bude slúžiť ako podklad pre ilustráciu. Kľudne môžete poslať viac fotiek.Nepovinné - meno zvieratka či venovanie. Pokiaľ máte preferenciu čo sa týka farby pozadia, či iných detailov, sem s nimi :) 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Som mladá absolventka architektúry v súčasnosti pôsobiaca v Barcelone. Popri architektonickej praxi sa dlhodobo s nadšením venujem tvorbe digitálnej grafiky, predovšetkým komixov a ilustrácií, s cieľom spestriť deň malým i veľkým a vniesť do každodenného života aspoň trochu čarovnosti. Venujem sa tiež rôznym formám architektonických návrhov a vizualizácií interiérov i exteriérov a rada Vám pomôžem s akýmikoľvek úpravami vo Photoshope. Ovládam angličtinu na úrovni C1 a mám skúsenosti s prekladom a korektúrou textov.

aktívne objednávky 1
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 28. 7. 2016
hodnotenie 100.00%
predaj 0