placeholder

Kategórie

Svadobné pečatidlo na obálky s nápisom ,,Bude svadba”

profile icon
Nikolini
offline

Prehľad

Cena16,00 €
Doručenie do3 dní
Poštovné2,50 €
Počet(3 na sklade)
1
Dodatočné služby
6,00 €

Popis

Svadobné pečatidlo s nápisom - Bude svadba. Rukoväť z dreva, priemer pečatidla je 2,5cm. Cena za pečatidlo je 16,00€. K dispo 3ks.

Pečatenie je ľahká, zábavná práca, navyše vosk sa topí rýchlo a celý proces trvá chvíľu.

Vosk nie je súčasťou balenia.

1 balenie pečatného vosku v medenej farbe obsahuje 100ks, pričom na 1 obálku postačí roztopiť 2ks. Vyjde Vám teda cca na 50ks obálok. Cena vosku/bal= 6,00€. K dispo 7 bal.

Inštrukcie

Kontaktujte ma pred objednávkou, kde si objasníme či máte záujem aj o vosk, prípadne koľko balení.

Cena poštovného a balného je uvedená cez Slovenskú poštu, list II. trieda. V prípade záujmu môžem poslať aj I.triedou alebo kuriérom.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Som licencovaný pilot a ponúkam foto a video z dronu. Som otvorená rôznym spoluprácam, vhodné najmä pre realitné kancelárie, stavebné firmy, svadobných kameramanov, organizátorov akcií, samosprávy, mapovanie terénu, revízie atď. Som zo SI okresu, preto najvhodnejšou lokalitou na dronovanie je Záhorie, TT kraj. Nebránim sa ani iným lokalitám. Zodpovedný prístup k odvedenej práci a dodržanie termínov je samozrejmosťou. S čím všetkým Vám viem pomôcť? - foto a video z dronu, - produktové fotografie, - firemné a produktové videá, - tvorba Reels, - tvorba obsahu pre sociálne siete. Svoje služby profesionálne dodávam 2,5 roka. Mám aj referencie. Moje portfólio tvoria spolupráce so značkami ako Elemfit (Lucia Mokráňová), Haly na mieru, Top Kraft, Kvety VRES, RK Mayority, Shopmarket, MERY investment, Altum, realitné kancelárie a pod. Kontaktujte ma, pošlem Vám portfólio a dohodneme sa na cene. Teším sa na spoluprácu.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 29. 10. 2021
hodnotenie 0.00%
predaj 0