placeholder

Kategórie

Video z dronu pre stavebné firmy a developerov

profile icon
Nikolini
offline

Prehľad

Cena229,00 €
Doručenie do10 dní
Počet
1
Dodatočné služby
100,00 €
150,00 €
150,00 €

Popis

Potrebujete odprezentovať vašu prácu a zvýšiť tak dopyt po službách? Chcete zdokumentovať priebeh stavebných prác alebo plánujete projekt v budúcnosti predať? Video z dronu bude to pravé orechové.

Cena 229€ je za video natočené dronom (exteriér), v kvalite 1080p /1440p / 4K, podľa portfólia, vrátane postprodukcie - strih, coloring a nákupu hudby. Cena je za 1 výjazd=natočenie finálneho výsledku alebo priebehu vašich prác. Do videa možno pridať logo, základné informácie a kontakt.

Ak potrebujete zachytiť priebeh stavebných prác, ktorý si vyžaduje viacero výjazdov, cenu prispôsobíme podľa výjazdov-požiadajte ma o cenovú ponuku na mieru.

Dlhodobá spolupráca=lepšia cena.

Mám povolenie na výkon leteckých prác a poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú tretím stranám na 950 000€, tzn. som licencovaný pilot dronu a služby poskytujem legálne. Som z SI okresu, najvhodnejšími lokalitami na fotenie je Západné Slovensko. Nemám problém ani s inými lokalitami. Do 30km doprava zdarma.

Inštrukcie

  1. Kontaktujte ma s bližšími podrobnosťami (presná adresa kde sa budú zábery realizovať, vaša predstava o videu, všetko čo by ste chceli mať vo videu zachytené). Podľa Vašich potrieb Vám vytvorím ponuku na mieru.
  2. Ďalším krokom je plánovanie letu a predletová príprava (realizáciu záberov plánujem podľa počasia, najkrajšie zábery sú v tzn. ,,zlatej hodinke" čo je čas pri východe alebo západe slnka), sledujem využitie a obmedzenia vzdušného priestoru, prípadne vybavím povolenie na let, ak bude potrebné). Dohodneme si termín realizácie. Preto uvádzam dodanie cca 10 dní od objednávky, nakoľko do toho vstupuje počasie atď. Zvyčajne hotové video odovzdám do 4-7 dní od nakrúcania, podľa náročnosti.
  3. Realizácia záberov na mieste. Podľa náročnosti, zvyčajne do 1hod (dron exteriér).
  4. Spracujem materiály, pošlem hudbu na odsúhlasenie, hotové video na odsúhlasenie.
  5. Odovzdanie záberov v plnej kvalite, aj ako link na mojom Youtube konte.
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Som licencovaný pilot a ponúkam foto a video z dronu. Som otvorená rôznym spoluprácam, vhodné najmä pre realitné kancelárie, stavebné firmy, svadobných kameramanov, organizátorov akcií, samosprávy, mapovanie terénu, revízie atď. Som zo SI okresu, preto najvhodnejšou lokalitou na dronovanie je Záhorie, TT kraj. Nebránim sa ani iným lokalitám. Zodpovedný prístup k odvedenej práci a dodržanie termínov je samozrejmosťou. S čím všetkým Vám viem pomôcť? - foto a video z dronu, - produktové fotografie, - firemné a produktové videá, - tvorba Reels, - tvorba obsahu pre sociálne siete. Svoje služby profesionálne dodávam 2,5 roka. Mám aj referencie. Moje portfólio tvoria spolupráce so značkami ako Elemfit (Lucia Mokráňová), Haly na mieru, Top Kraft, Kvety VRES, RK Mayority, Shopmarket, MERY investment, Altum, realitné kancelárie a pod. Kontaktujte ma, pošlem Vám portfólio a dohodneme sa na cene. Teším sa na spoluprácu.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 29. 10. 2021
hodnotenie 0.00%
predaj 0