placeholder

Kategórie

Textový marketing pre vaše produkty alebo služby

profile icon
personanongrata
placeholder
(460)
offline

Prehľad

Cena1,00 €
Doručenie do5 dní
Počet
1

Popis

Vlastníte e-shop, web, fanpage, kde ponúkate svoje produkty alebo služby ? Nie ste spokojný/á s popiskami alebo opisom jednotlivých položiek, celej svojej ponuky, textami, ktoré majú vystihovať podstatu toho, čo ponúkate ? Zdajú sa vám fádne, stále sa opakujúce ? 

Pošite mi svoje pôvodné texty, popisky produktov alebo služieb, akékoľvek texty, ktoré potrebujete zvýrazniť, zmeniť a vyzdvihnúť. A ja im dám potrebnú pridanú hodnotu a zvýrazním to, čo je potrebné zvýrazniť. Vaše texty získajú originálny tón, prestanú sa opakovať a pôsobiť všedným dojmom. 

Cena je stanovená za 1 popisok k produktom alebo službám. V prípade, že máte záujem o viac, ako 10 popiskov sa vieme dohodnúť na zľave. 

Inštrukcie

Dodanie pôvodného textu, ktorý chcete vylepšiť, najlepšie vo formáte word alebo link na Váš web, e-shop, kde si ich nájdem.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(1)
user
Poptlac
som spokojný

O predajcovi

Som šikovný, flexibilný a situácii prispôsobiteľný človek. Moje viac ako 11 ročné skúsenosti so správou sociálnych sietí, ako Facebook, Instagram, YouTube sú zárukou Vašej spokojnosti. Mojou devízou je tiež písané slovo, oprava a korekcia textov, písanie PR článkov. Referencie a hodnotenia zaručené, čakám na Vašu objednávku.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 3. 12. 2012
hodnotenie 100.00%
predaj 1