placeholder

Kategórie

Spravím vám analýzu Fanpage - kontrolu nastavení - návody ako propagovať a správu na 30 dní

profile icon
personanongrata
placeholder
(460)
offline

Prehľad

Cena99,00 €
Doručenie do32 dní
Počet
1

Popis

Spravím Vám analýzu vašej Fanpage, ktorá zahŕňa kontrolu všetkých nastavení FB stránky, správny výber šablóny, aktívnu možnosť komunikácie cez správy, vizuálny vzhľad.

Vytvorím Vám dva návody, ako propagovať Fanpage ako celok a tiež jednotlivé príspevky s cieľom získania nových sledovateľov a fanúšikov.

Poskytnem Vám základné poradenstvo, ako budovať svoju stránku na FB, aké využívať nástroje, ako tvoriť príspevky a zaujať potencionálnych klientov.

Na vašu FB stránku budem pridávať obsah a spravovať ju pod dobu 30 dní.

Mám viac ako 10 ročné skúsenosti so správou FB stránok a FB skupín a vysoký rating hodnotenia a spokojnosti klientov na tomto portáli. Využite túto moju novú službu ešte dnes ! 

Inštrukcie

Aby som videl všetky nastavenia na Vašej FB stránke budem potrebovať, aby ste ma dočasne vymenovali za administrátora Vašej fanpage. 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(4)
user
Stanley6121
som spokojny
user
Stanley6121
som spokojny
user
Pavol311
som spokojný
user
rastokosto
Ďakujem za profi spoluprácu.

O predajcovi

Som šikovný, flexibilný a situácii prispôsobiteľný človek. Moje viac ako 11 ročné skúsenosti so správou sociálnych sietí, ako Facebook, Instagram, YouTube sú zárukou Vašej spokojnosti. Mojou devízou je tiež písané slovo, oprava a korekcia textov, písanie PR článkov. Referencie a hodnotenia zaručené, čakám na Vašu objednávku.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 3. 12. 2012
hodnotenie 100.00%
predaj 4