placeholder

Kategórie

ADMINISTRATÍVA V OBLASTI REALITNEJ ČINNOSTI

profile icon
PetrayaVA
placeholder
(13)
offline

Prehľad

Cena13,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1
Dodatočné služby
5,00 €

Popis

Hľadáte spoľahlivého partnera, ktorý vám pomôže s administratívnymi povinnosťami v oblasti realitnej činnosti? Nechajte ma byť vašou prvou voľbou!

S bohatými skúsenosťami v realitnom sektore a odborným pohľadom na administratívne procesy, som pripravená vám poskytnúť profesionálnu pomoc vo všetkých fázach realitnej transakcie. Od spracovania rezervačnej zmluvy, dohody o zložení zálohy až po nájomné zmluvy, dodatky…)  - moje služby vám ušetria čas, úsilie a stres.

S mojou starostlivosťou o každý detail môžete mať istotu, že vaše zmluvy budú presné, zrozumiteľné a primerané vašim potrebám.

Nechajte ma byť vaším dôverníkom a spoľahlivým partnerom v oblasti administratívnych úloh v realitnom sektore. Kontaktujte ma ešte dnes a dajte mi príležitosť ukázať vám, ako môžem prispieť k úspechu vašich realitných transakcií!

Cena je za vyhotovenie 1 dokumentu normostrana A4.

Inštrukcie

Pred objednaním ma prosím nasjkôr KONTAKTUJTE. 

Teším sa na spoluprácu s Vami! :)

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Volám sa Petra a pracujem ako virtuálna asistentka. Mojim zámerom je odbremeniť Vás od bežných, ale aj náročnejších kancelárskych prác, aby ste sa mohli naplno venovať tým aktivitám, ktoré Vám prinášajú zisk. Špecializujem sa najmä na administratívu v oblasti realitnej činnosti, ale môžete sa na mňa obrátiť s akoukoľvek administratívnou prácou. Dokážem Vám pomôcť s grafikou, či správou sociálnych sietí. Som zodpovedná, rýchlo komunikujem a Vaša spokojnosť je pre mňa prioritou.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 24. 9. 2020
hodnotenie 100.00%
predaj 0