placeholder

Kategórie

Ja spravím dizajn oblečenia len

profile icon
ProGraphix
(17)
offline

Prehľad

Cena50,00 €
Doručenie do5 dní
Počet
1

Popis

Ak hľadáte jedinečný a štýlový dizajn na oblečenie, ste na správnom mieste! S mojou službou dizajnu oblečenia môžete oživiť svoju šatníkovú kolekciu a získať kúsok, ktorý bude jedinečný. Moje skúsenosti v oblasti dizajnu mi umožňujú vytvoriť pre vás oblečenie, ktoré bude odzrkadľovať vašu osobnosť a štýl. Bez ohľadu na to, či ide o elegantné šaty na špeciálnu príležitosť alebo športový outfit na voľný čas, môj dizajn bude plne prispôsobený vašim potrebám. 

Vytvorím vám: 

  • základný 2D návrh 
  • mockup (3D návrh oblečnia ako bude vyzerať v skutočnosti)
  • S mojimi nápadmi a kreatívnym prístupom ku každému projektu vám garantujem, že získate oblečenie, ktoré bude jedinečné a originálne. Spoločne môžeme vytvoriť niečo, čo vás bude vždy tešiť a dá vám sebavedomie pri každej príležitosti. Napíšte mi ešte dnes a začnime pracovať na vašom vlastnom štýlovom dizajne na oblečenie!

     


     

    Inštrukcie

    Budem potrebovať:

  • Typ oblečenia ktorý chcete nadizajnovať (tričko,mikina,čiapka…)
  • Ak máte logo ktoré chcete použiť
  • Vaše predstavy, nápady, inšpirácia
  • phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    Hodnotenia

    (1)
    user

    MajkaF8

    som spokojný

    O predajcovi

    Ahoj! Som grafický dizajnér a som veľmi rád, že ste sa rozhodli dozvedieť sa o mne viac. Som vášnivý tvorca a mám silnú lásku k umeniu a estetike. Grafický dizajn pre mňa nie je len práca, je to moja vášeň, ktorú prinášam do každého projektu, na ktorom pracujem. Mám schopnosť pretaviť nápady a koncepty do vizuálnych prvkov, či už ide o logá, brožúry, plagáty, webové stránky alebo dokonca interiérový dizajn. Svoju kreativitu a dizajnérske schopnosti stále rozvíjam. Sledujem aktuálne dizajnové trendy a neustále sa vzdelávam, aby som ponúkal najnovšie a najlepšie riešenia. Dúfam, že som vás zaujal a teším sa na našu spoluprácu.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 1. 7. 2023
    hodnotenie 100.00%
    predaj 1