placeholder

Kategórie

Ja spravím webovú a/alebo mobilnú aplikáciu - CMS na mieru

profile icon
robikuss
placeholder
(13)
offline

Prehľad

Cena2400,00 €2000,00 €bez DPH
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis

Naša spoločnosť vyše 5 rokov vyvíja vlastný CMS systém úplne od základov, ktorý obsahuje náš kód a nami vyvinuté moduly, ktoré dokonale poznáme.

Náš CMS systém je vhodné použiť na projekty, ktoré vyžadujú špecifickú funkcionalitu, potrebujú komunikovať s externými službami, spracovávajú veľké množstvo dát, vyžadujú rôzne exporty, importy a reporty…

Ak ste preskúmali rôzne existujúce riešenia na trhu, ale žiadne nespĺňa Vaše požiadavky, vývoj na mieru je potom jediná možnosť. Táto možnosť je však naozaj finančne náročná a treba si zvážiť efektívnosť vynaložených financií, ktoré sa pohybujú v sumách od niekoľko tisíc eur.

Cenu určíme po zadefinovaní projektu.

 

Inštrukcie

Každá nami vyvinutá aplikácia je postavená na mieru požiadavke klienta, preto mi v prvej správe prosím napíšte, kto ste, čo robíte a aký je problém, ktorý potrebujete vyriešiť, respektíve cieľ, ktorý treba splniť. Ďakujem!

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(2)
user
matus1992
som spokojný
user
kirkuc
som spokojný

O predajcovi

V roku 2010 som si spravil môj prvý eshop a tam to všetko začalo. od roku 2015 pôsobíme už ako tím vývojárov, ktorý má za sebou projekty nie len v oblasti ecommerce, ale aj klasické prezentačné stránky, rôzne webové aplikácie na mieru či mobilné aplikácie. Sme seriózna spoločnosť, ktorá má skúsenosti usmerniť Váš projekt, dodať riešenie a starať sa oňho aj dlho po spustení. Do nášho tímu postupom času pribudli aj odborníci v oblasti marketingu, SEO, PPC či fotografie.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 25. 1. 2013
hodnotenie 100.00%
predaj 2