placeholder

Kategórie

Preložím texty a dokumenty z angličtiny do slovenčiny a zo slovenčiny do angličtiny

profile icon
siprochazkova
(5)
offline

Prehľad

Cena2,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1
Dodatočné služby
2,00 €

Popis

Ponúkam preklady textov a dokumentov z angličtiny do slovenčiny a opačne. Cena prekladu je 2€/normostrana. Preložený text zasielam do 48 hodín, je môžné priplatiť si za expresné preloženie do 24 hodín.


Som študentkou druhého ročníka fyziky na Imperial College London v Anglicku a pred nástupom na VŠ som navštevovala Bilingválne gymnázium Milana Hodžu, kde som si spravila štátnice z angličtiny na úrovni C1. Keďže sa s angličtinou denno-denne stretávam, mám prax v oficiálnej aj neoficiálnej komunikácii. Momentálne doučujem angličtinu a konverzácie na platforme Doučma. 

Inštrukcie

Poprosím o zaslanie textu/dokumentu, ktorý treba preložiť. Najlepšie ako Word dokument (.doc), ale dá sa pracovať aj s formou PDF alebo text z obrázku

V prípade viacstanového dokumentu prosím zvoľte počet kusov podľa počtu strán.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(4)
user

Paulina5

som spokojný

user

mnn30

Veľmi pekne ďakujem za super odvedenú prácu a to, že ste vyhovela trocha netradičnému zadaniu. Odporúčam

user

Dom.Malik

som spokojný

user

Branislav411

Úžasná spolupráca. Veľmi ochotná a ústretová osôbka. Expresne rýchlo a kvalitne vybavená objednávka. Nadmieru spokojný. Služby určite opäť využijem.

O predajcovi

Zdravím! Volám sa Sima a som študentka druhého ročníka fyziky na Imperial College London v Anglicku. Pred nástupom na VŠ som chodila na Bilingválne gymnázium Milana Hodžu v Sučanoch, z ktorého som odchádzala so štátnicou z angličtiny na úrovni C1. Keďže sa s angličtinou denno-denne stretávam, rada by som týmto mojim "talentom" pomohla aj druhým.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 9. 7. 2019
hodnotenie 100.00%
predaj 4