placeholder

Kategórie

Postarám sa o Vaše SOCIÁLNE SIETE - DVOJTÝŽDENNÝ SKÚŠOBNÝ BALÍK

Prehľad

Cena100,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1

Popis

Chcete  mať vlastnú  Facebook stránku, no nemáte čas na jej spravovanie?

Ponúkam vytvorenie a správu Vašej stránky , pričom ušetríte čas ktorý môžete využiť efektívnejšie na dosahovanie svojich osobných alebo pracovných cieľov .

Taktiež ponúkam správu sociálnych sietí , grafiku ,grafický dizajn a pracujem aj ako virtuálna asistentka so skúsenosťami v oblasti administratívy , zákazníckej podpory a služieb). 

Dvojtýždenný skúšobný balík obsahuje :

  • naplánovanie obsahu na 2 týždne
  • 10 príspevkov ( vytvorenie grafiky ,popisu, hashtagy)
  • nájdenie nových sledovateľov
  •  

    Inštrukcie

    Kontaktujte ma a upresníme si požiadavky!

    Teším sa na našu spoluprácu.  

    Čo budem od vás potrebovať ?

  • Prístup k vašim sociálnym sieťam
  • Vašu predstavu príspevkov/spolupráce
  • Zaslanie firemných podkladov (fotky. logo)
  • phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Ahoj, volám sa Petra, špecializujem sa NA SPRÁVU SOCIÁLNYCH SIETÍ , GRAFICKÝ DIZAJN a pracujem aj ako VIRTUÁLNA ASISTENTKA so skúsenosťami v oblasti administratívy , zákazníckej podpory a služieb. Každá moja skúsenosť ma obohatila na mojej ceste. V dnešnej digitálnej dobe je ONLINE PRÍTOMNOSŤ KĽÚČOVÝM FAKTOROM PRE RAST A ÚSPECH PODNIKANIA. SOCIÁLNE SIETE sa stali NEODMYSLITEĽNOU SÚČASŤOU MARKETINGOVEJ STRATÉGIE každého podnikateľa, bez ohľadu na veľkosť firmy. No správa sociálnych sietí môže byť náročná a vyžadovať veľa času a zdrojov. S tým Vám môžem pomôcť JA !!! EFEKTÍVNE VYUŽIŤ VÁŠ ČAS, poskytnúť profesionálnu správu sociálnych sietí, pomôcť s tvorbou strategického obsahu, aktívnou interakciou s publikom a administratívou. S mojou pomocou môžete ZVÝŠIŤ VIDITEĽNOSŤ a ÚSPECH VAŠEJ ZNAČKY ONLINE, pričom budete mať viac času na rast a rozvoj Vášho podnikania. Preto NEVÁHAJTE INVESTOVAŤ DO TEJTO DÔLEŽITEJ PODPORY pre Váš online marketing a KONTAKTOVAŤ MA !!! Rada za Vás PREBERIEM PRACOVNÉ POVINNOSTI a UŠETRÍM VÁŠ VZÁCNY ČAS , ktorý môžete využiť efektívnejšie na dosahovanie svojich osobných alebo pracovných cieľov. TEŠÍM SA NA NAŠU SPLUPRÁCU.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 28. 9. 2023
    hodnotenie 0.00%
    predaj 0