placeholder

Kategórie

LOGO DESIGN - logo podľa vašich požiadaviek

profile icon
sofidesign
placeholder
placeholder
(22)
offline

Prehľad

Cena19,00 €
Doručenie do5 dní
Počet
1
Dodatočné služby
5,00 €
20,00 €
25,00 €

Popis

,, Design is the silent ambassador of your brand”

Logo je tvárou vašej značky, vizuálnou reprezentáciou, ktorá zahŕňa vaše hodnoty a rezonuje s vaším cieľovým publikom. Dokážem vytvoriť jedinečné, nadčasové a všestranné logo, ktoré vás odlíši od konkurencie. Každý dizajn je precízne vypracovaný, čo zaisťuje, že presne odráža osobnosť, poslanie a príbeh vašej značky.

Služba zahŕňa:

  • 2 návrhy loga, z ktorých bude jeden finálny
  • jedinečné logo
  • možnosť tvorby vizitiek - za príplatok
  • Finálne logo vám bude zaslané vo vami požadovanom formáte (jpg, png, pdf, svg,…). Dodanie je do 5 pracovných dní.

     

    Inštrukcie

    Na vytvorenie loga, ktoré dokonale reprezentuje vašu spoločnosť, je nevyhnutné jasne pochopiť vaše požiadavky a očakávania. Tu je niekoľko kľúčových prvkov a informácií, ktoré by mi pomohli vedieť:

  • Informácie o spoločnosti: – Názov spoločnosti a akékoľvek variácie alebo slogany, ktoré sa majú zahrnúť do loga/vizitky. - Priemysel a charakter podnikania. - Cieľové publikum
  • Štýl dizajnu a preferencie: - Požadovaný štýl a estetika (napr. moderný, minimalistický, vintage, odvážny, elegantný). - Preferencie farebnej schémy (ak existujú) alebo špecifické farby na začlenenie. – Akékoľvek špecifické symboly, ikony alebo snímky relevantné pre vašu firmu.
  • Špecifikácie loga: - Použitie: Bude sa používať pre digitálne platformy, tlačové materiály alebo oboje? - Požiadavky na veľkosť a formát loga. - Akékoľvek špecifické prvky alebo koncepty, ktoré chcete zdôrazniť.
  •  

    Ak máte nejaké otázky alebo záujem o ďalšie grafické služby, kontaktujte ma prosím pred vytvorením objednávky.

     

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    Hodnotenia

    (6)
    1 / 2
    user

    cirius

    som spokojný

    user

    Peter1414

    som spokojný

    user

    ZuzuElla

    Skvela práca! Vytvorenie loga za krátky cas! Určite Sofi odporúčam ????

    user

    Emmka

    som spokojný

    user

    MIrka_Dev_Mukta

    Som veľmi spokojná. Určite odporúčam.

    O predajcovi

    Vitajte na mojom profile, kde sa inovácie stretávajú s umením v oblasti grafického dizajnu. Volám sa Sofia a vo voľnom čase sa venujem grafickému dizajnu. Momentálne si robím aj certifikovaný kurz v oblasti digitálneho marketingu a grafického dizajnu, aby som Vám mohla poskytnúť, čo najkvalitnejšie služby. Poskytujem celý rad služieb šitých na mieru tak, aby vyhovovali potrebám vizuálnej identity Vašej firmy alebo jednotlivca. Špecializujem sa na vytváranie podmanivých log a vizitiek, ktoré zanechajú trvalý dojem. Nerobí mi problém ani iný typ grafického dizajnu (pozvánky, cenníky, menu, darčekové poukážky, vernostné karty, príspevky na sociálne siete,…) Či už ste začínajúci podnik, ktorý chce vybudovať identitu svojej značky, alebo etablovaný podnik, ktorý potrebuje novú vizuálnu úpravu, som tu, aby som Vašu víziu priviedla k životu.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 27. 8. 2023
    hodnotenie 100.00%
    predaj 6