placeholder

Kategórie

VIZITKY na želanie

profile icon
sofidesign
placeholder
placeholder
(22)
offline

Prehľad

Cena25,00 €
Doručenie do4 dní
Počet
1
Dodatočné služby
5,00 €

Popis


Elegantná a pôsobivá vizitka slúži ako hmatateľná reprezentácia vašej spoločnosti a vytvára nezabudnuteľný dojem na klientov, partnerov a potenciálnych zákazníkov.
So svojím špičkovým dizajnérskym okom a zmyslom pre detail Vám vytvorím vizuálne príťažlivé vizitky.
SLUŽBA zahŕňa:
- 2 návrhy, z ktorých jeden bude finálny
- úpravy, aby ste boli s logom na 100% spokojný
- vami požadovaný formát

Inštrukcie


Pri vytváraní vizitky je potrebné zvážiť niekoľko dôležitých požiadaviek. Tu sú kľúčové prvky, ktoré by ste mali zahrnúť:
  • Kontaktné informácie: Vaša vizitka by mala jasne zobrazovať vaše meno, pracovnú pozíciu, názov spoločnosti a kontaktné údaje (telefónne číslo, e-mailovú adresu a fyzickú adresu)
  • Logo a branding: vaše logo, farby a fonty
  • phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    Hodnotenia

    (3)
    user

    salatt

    som spokojný

    user

    Leuska_S

    som spokojný

    user

    Bilko7711

    som spokojný

    O predajcovi

    Vitajte na mojom profile, kde sa inovácie stretávajú s umením v oblasti grafického dizajnu. Volám sa Sofia a vo voľnom čase sa venujem grafickému dizajnu. Momentálne si robím aj certifikovaný kurz v oblasti digitálneho marketingu a grafického dizajnu, aby som Vám mohla poskytnúť, čo najkvalitnejšie služby. Poskytujem celý rad služieb šitých na mieru tak, aby vyhovovali potrebám vizuálnej identity Vašej firmy alebo jednotlivca. Špecializujem sa na vytváranie podmanivých log a vizitiek, ktoré zanechajú trvalý dojem. Nerobí mi problém ani iný typ grafického dizajnu (pozvánky, cenníky, menu, darčekové poukážky, vernostné karty, príspevky na sociálne siete,…) Či už ste začínajúci podnik, ktorý chce vybudovať identitu svojej značky, alebo etablovaný podnik, ktorý potrebuje novú vizuálnu úpravu, som tu, aby som Vašu víziu priviedla k životu.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 27. 8. 2023
    hodnotenie 100.00%
    predaj 3