placeholder

Kategórie

CERTIFIKOVANÁ správa IG+FB účtov

Prehľad

Cena149,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1
Dodatočné služby
30,00 €
30,00 €
40,00 €
20,00 €
30,00 €

Popis

 Hľadáte Social Media Managera na úrovni? Našli ste ho!

Dobrý deň prajem, som certifikovaný Social Media Manager a ponúkam Vám nielen služby, ale aj férový prístup. Prečo som Vaša najlepšia voľba?

Profesionálny Prístup & Kvalita: Môj cieľ je Vaša spokojnosť. Pracujem rýchlo, ale dôkladne, aby som splnil Vaše očakávania a ešte viac.

Skúsenosti, Ktoré Hovoria Samé Za Seba: S hrdosťou sa môžem pochváliť praxou v online marketingu na projekte pre GOOGLE. Moje skúsenosti a znalosti sú Vašou výhodou.

Zodpovednosť a Dôvera: Váš úspech na sociálnych sieťach je mojou prioritou. Som zodpovedný a spoľahlivý partner pre Váš online rast.

 Nechajte Vašu značku zažiariť na sociálnych sieťach s profesionálom, ktorý rozumie Vašim potrebám.

Kontaktujte ma ešte dnes a začnime spolu písať príbeh Vášho úspechu!

Cena zahŕňa službu na mesiac. Ideálny balíček mojich služieb a cenník, rovnako aj portfólio, či konkrétne účty, ktoré som spravoval Vám samozrejme viem poskytnúť, preto kľudne píšte správu.

Inštrukcie

Prosím o stručné informácie, čomu sa Váš účet venuje a akú máte predstavu. Individuálny prístup a nastavenie balíčka šitého na mieru nie je problémom a preto ma predom kontaktujte do správy. (Budem potrebovať nejaké materiály od Vás, ako sú príslušné fotografie, prípadne videá, či prístup do účtu na Facebooku/Instagrame)

 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ako certifikovaný manažér sociálnych sietí sa zameriavam na spravovanie a optimalizáciu online prítomnosti značky na sociálnych médiách. MÁM SKÚSENOSTI S PRÁCOU NA PROJEKTE PRE GOOGLE. Sledujem trendy a využívam analytické nástroje na monitorovanie tvorby obsahu. Snažím sa budovať silné vzťahy so zákazníkmi a zvyšovať ich angažovanosť prostredníctvom zdieľania relevantného a zaujímavého obsahu. Moja práca zahŕňa tiež tvorbu plánov príspevkov a tvorbu grafiky, či prípravu videí

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 27. 11. 2023
hodnotenie 0.00%
predaj 0