placeholder

Kategórie

Prepíšem text do Wordu 1xA4

profile icon
Talima
offline

Prehľad

Cena4,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis

Máte text, ktorý by ste chcel(a) prepísať do Wordu, ale nemáte čas, chuť alebo zručnosť na to, aby ste si to urobil(a) sám(a)? Chcete mať text, ktorý je dobre štruktúrovaný, formátovaný, gramaticky správny a bez chýb? Potom ste na správnom mieste!

Som Vaša osobná  asistentka, ktorý Vám môže pomôcť prepísať text do Wordu. Môžem Vám prepísať text z rôznych zdrojov, ako sú napríklad obrázky, PDF súbory, webové stránky, rukopisy, audio nahrávky a ďalšie. Môžem Vám tiež pomôcť zvoliť vhodný štýl, font, farbu, veľkosť, odrážky, čísla, tabuľky, obrázky, grafy a ďalšie prvky pre Váš text.

Inštrukcie

Ak máte záujem o moje služby, stačí, že mi pošlete svoj text, ktorý by ste chcel(a) prepísať do Wordu, a ja sa Vám ozvem čo najskôr a spoločne začneme pracovať na Vašom texte. Nechajte ma, aby som vám pomohol vytvoriť profesionálny a kvalitný dokument. 

Cena je za jednu normostranu A4. Pri väčšom množstve, dohoda možná.

Teším sa na tvoju odpoveď. Vaša osobná asistentka.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

…virtuálnou asistentkou som sa rozhodla stať po tom, čo mi klasické zamestnanie neumožnilo dostatočne a v plnej miere realizovať sa a necítila som sa dostatočne ohodnotená. Touto cestou chcem pomôcť ľuďom, podnikateľom, firmám a veľmi zaneprázdneným manažérom ušetriť si svoj čas a peniaze pre seba, rodinu a svoje koníčky. Pretože nepoznám podnikateľa, ktorý by sa nepotešil hodinám voľného času navyše. Môže ich tráviť kdekoľvek, akokoľvek a s kýmkoľvek. Spoločne predchádzame vzniku vyhorenia, a tým ľudom pomáham získať navyše najvzácnejšiu neobnoviteľnú komoditu a tou je čas. Pomôžem vám s úlohami, na ktoré nemáte dostatočné zručnosti, neostáva vám na ne čas, nejdú, alebo sa vám skrátka do toho nechce.

aktívne objednávky 1
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 19. 11. 2023
hodnotenie 0.00%
predaj 0