placeholder

Kategórie

Profesionálny prepis textu - vaše slová v najlepšom svetle

profile icon
TaniMato
placeholder
(16)
offline

Prehľad

Cena0,70 €
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis

Rada vám pomôžem s vaším textom!

Ponúkam profesionálny prepis textu z obrázkov, PDF súborov a ďalších formátov súborov.

Výsledný produkt dodávam vždy upravený podľa vaších presných požiadaviek, pripravený na ďalšie použitie alebo spracovanie.

Uvedená cena je za 1 normostranu (NS) = 1.800 znakov a zahŕňa kvalitný prepis bez chýb a preklepov.

V prípade obtiažne čitateľného textu si účtujem príplatok z dôvodu časovej náročnosti - (výška poplatku sa líši podľa rozsahu zhoršenej čitateľnosti).

Dôverujte mi so spracovaním vašich textov a získajte profesionálny, presný a efektívny výsledok. Vaša spokojnosť je mojou prioritou.

Inštrukcie

Pošlite svoje požiadavky na finálnu verziu textu, dobu dodania a počet strán. Pre lepšie zhodnotenie časovej náročnosti pošlite aj ukážku prepisovaného textu. Obratom vám pošlem čas, za ktorý text môžem vypracovať.

Po prepise textu posielam finálnu cenovú ponuku a ponuku na mieru. Po jej zaplatení obratom zasielam vypracovaný text.
 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(11)
1 / 3
user

prepistextu111

som spokojný

user

prepistextu111

som spokojný

user

tibu77

som spokojný

user

LaciB

som spokojný

user

LaciB

som spokojný

O predajcovi

Špecializujem sa na prepis textov a písanie textov na mieru. Moje služby sú zamerané na poskytovanie precíznych, presných a spoľahlivých výsledkov pre mojich klientov. S písaním textov som začala už počas svojich stredoškolských rokov, kedy som aktívne prispievala k správe facebookovej stránky svojej mamy. Táto skúsenosť ma priviedla k vášni pre písanie a rozvinula moje schopnosti vytvárať kvalitné a zaujímavé texty. Môj profesionálny rast a schopnosti v oblasti prepisu textov sú potvrdené štátnou skúškou z administratívy a korešpondencie, ktorú som absolvovala počas strednej školy. Ak hľadáte spoľahlivého partnera pre prepis textu alebo tvorbu originálnych textov, som tu pre vás. Svojou prácou sa snažím spĺňať očakávania klientov a prinášať kvalitu do každého projektu. Dúfam, že sa stretneme na spolupráci a že vám moje schopnosti a odhodlanie pomôžu dosiahnuť vaše ciele.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 7. 8. 2022
hodnotenie 100.00%
predaj 11