placeholder

Kategórie

Ja budem tvoj online priateľ na písanie

Prehľad

Cena6,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis

Vitajte v online službách Vašej kamarátky Terezuelity!

Ahoj! Volám sa Terezulita a som človek s titulom v odbore komunikačných štúdií. Avšak nachádzam sa tu, aby som Vám ponúkla viac než len rozhovor. Chcem Vám dopriať skutočné spojenie, priateľské vypočutie a niekoho, s kým sa môžete podeliť o svoje myšlienky, problémy, radosti či skúsenosti.

Vďaka solídnym základom v oblasti komunikačných štúdií som si zdokonalila svoje zručnosti v porozumení a kontakte s ľuďmi zo všetkých oblastí života. Či už sa chcete podeliť o svoje radosti, diskutovať o svojich výzvach alebo sa jednoducho len príjemne porozprávať, som tu, aby som Vám načúvala a zapojila sa do zmysluplného dialógu.

 

Inštrukcie

Čo ponúkam:

✨ Pútavé konverzácie: Ponorte sa do diskusií na akúkoľvek tému, ktorá vás zaujíma. Od každodenného života až po hlbšie filozofické úvahy, som tu, aby som sa o tom všetkom s Vami porozprávala.

✨ Neodsudzujúca podpora: Vaše pocity a skúsenosti sú valídne a ja som tu, aby som vám ponúkla bezpečný a neodsudzujúci priestor na vyjadrenie.

✨ Kvalitne strávený čas: Váš čas je cenný a ja som odhodlaná urobiť naše interakcie príjemnými a hodnotnými. 

Spoľahnite sa na mňa, keď sa budete potrebovať s niekým porozprávať. Vaša spokojnosť a pohodlie sú moje hlavné priority. Ste pripravení vydať sa na cestu príjemných rozhovorov? Spojme sa a urobme vaše chvíle nezabudnuteľnými! Zarezervujte si online priateľskú skúsenosť už teraz a objavte radosť zo zmysluplných spojení!

Cena 6€ je za jednu celú hodinu aktívneho písania. 

Vopred si stanovíme čas a taktiež aj priestor pre online komunikáciu, ktorá Vám vyhovuje najviac. :)

 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Predajca nemá vyplnené informácie o sebe.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 14. 1. 2024
hodnotenie 0.00%
predaj 0