placeholder

Kategórie

Lightroom Presety podľa svojho výberu

profile icon
TopServices
placeholder
placeholder
placeholder
(1442)
offline

Prehľad

Cena9,99 €
Doručenie do1 deň
Počet
1
Dodatočné služby
20,00 €
49,00 €
49,00 €

Popis

Už viac nestrácajte čas dlhými a náročnými úpravami fotiek. Aj Vaše fotky môžu vyzerať profesionálne po pár kliknutiach, stačí ich len nahodiť do správneho presetu. Zvládne to úplne každý.

Ponúkam Vám exkluzívne presety do aplikácie Adobe Lightroom podľa vlastného výberu, vďaka ktorým môžete mať aj Vy profesionálne fotky ako známi Instagram influenceri, ktoré budú vyzerať dokonalo, aj keď boli fotené iba mobilom.

V cene je zahrnuté:

  • 1 Kategória presetov pre aplikáciu Adobe Lightroom podľa svojho vlastného výberu.
  • Návod na inštaláciu presetov do mobilu a PC
  • Ukážky presetov PRED a PO
  •  

    Za túto cenu máte na výber z ukážok v inzeráte 1 kategóriu presetov. V dodatočnej službe inzerátu si taktiež viete navoliť aj kompletný balíček PREMIUM, kde Vám odošlem všetkých 80 presetov, spolu v 16 kategóriách.

    Za malý poplatok si viete dokúpiť aj Autorské práva na všetky zakúpené presety a môj súhlas s ich predajom ďalej (všade okrem tohto portálu), vďaka čomu si viete vytvoriť vedľajší príjem.

    Inštrukcie

    Stačí si zakúpiť službu a do 24 hodín Vám doručím objednávku.

    (Ak si zakúpite 1 kategóriu presetov, balíček STANDARD alebo PREMIUM, môžete presety využívať pre akékoľvek vlastné a komerčné účely avšak predávať ďalej ich môžete až po zakúpení autorských práv v dodatočnej službe inzerátu.)

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    Hodnotenia

    (4)
    user
    AdrianaAllur
    som spokojný
    user
    ZuzanaSetnicka
    som spokojný
    user
    Nikola99
    som spokojný
    user
    Nikola99
    som spokojný

    O predajcovi

    Sme tím plný skúsených a šikovných ľudí, ktorí na tomto portáli ponúkajú profesionálne a prémiové služby najvyššej kvality od grafiky, cez copywriting až po tvorbu web-stránok. Naším zámerom je poskytovať ľuďom široké spektrum čo najkvalitnejších služieb a dosahovať tak ich spokojnosť a pozitívne hodnotenie. Ak máte záujem o ktorúkoľvek z našich služieb, neváhajte a pokojne vytvorte objednávku, prípadne nás kontaktujte.

    aktívne objednávky 15
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 2. 7. 2018
    hodnotenie 99.31%
    predaj 4