placeholder

Kategórie

Doučovanie pre žiakov zo základných a stredných škôl cez Zoom

profile icon
unitedinbox
(11)
offline

Prehľad

Cena5,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1
Dodatočné služby
5,00 €
2,00 €
9,00 €
0,01 €

Popis

Vieme, že život rodičov môže byť náročný, a nie vždy majú dostatok času na to, aby svojim deťom pomohli s domácimi úlohami a učebnými potrebami. Preto sme tu, aby sme vám ponúkli cenovo dostupné doučovanie pre žiakov zo základných a stredných škôl prostredníctvom online platformy Zoom.

O nás: Sme šikovní študenti so silným akademickým základom, ktorí chcú pomôcť vám alebo vašim deťom dosiahnuť lepšie výsledky vo vzdelávaní. Naša služba je navrhnutá tak, aby bola cenovo dostupná a prispôsobená vašim potrebám.

Čo ponúkame:

  • Doučovanie základných a stredných školských predmetov, vrátane matematiky, fyziky, chémie, angličtiny a ďalších.
  • Prispôsobenie doučovania individuálnym potrebám žiakov.
  • Riešenie domácich úloh, prípravu na testy a skúšky.
  • Pomoc pri projektových prácach a seminárkach.
  • Flexibilné online doučovanie cez Zoom, ktoré sa prispôsobí vašemu časovému rozvrhu.
  • Inštrukcie

    Ak máte záujem o naše doučovanie, neváhajte nás kontaktovať. Spolu nájdeme spôsob, ako pomôcť vašim deťom dosiahnuť lepšie výsledky vo vzdelávaní za cenovo dostupných podmienok. Váš čas je cenný, a my sme tu, aby sme vám pomohli uľahčiť vzdelávaciu cestu vašich detí. Kontaktujte nás ešte dnes!

    Náš doučovací program vám ponúka výber z viacerých cenových balíkov, aby sme vám poskytli flexibilné riešenie, ktoré vyhovuje vašim potrebám.

    Skupinové doučovanie umožňuje, aby sa viacerí žiaci (minimálne dvojica) zúčastnili jednej online hodiny. V rámci tohto konceptu rodič platí polovičnú sumu (5 eur na žiaka).  Tieto skupiny nevytvárame my, musia byť predom dohodnuté rodičmi žiakov.  

     

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Sme mladí študenti gymnázia a radi pomôžeme iným študentom v núdzi. Máme dlhoročnú prax najmä s matematikou, fyzikou, chémiou, angličtinou, ale zvládneme aj mnohé iné predmety.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 19. 9. 2023
    hodnotenie 100.00%
    predaj 0