placeholder

Kategórie

Spravím a vystvetlím domácu úlohu z matematiky

profile icon
unitedinbox
(11)
offline

Prehľad

Cena0,50 €
Doručenie do1 deň
Počet
1
Dodatočné služby
2,00 €

Popis

Ak potrebujete riešenie príkladov, postaráme sa o to a pošleme vám kompletné a zrozumiteľné vysvetlenie - rýchlo a spoľahlivo. Ak máte domáce úlohy alebo projekty na odovzdanie, vypracujeme ich a pošleme vám. Stačí nám napísať a my sme tu, aby sme vám pomohli. Tešíme sa na spoluprácu!

Cena za jedno riešenie príkladu - 0.50 Eura 

Vieme, že niekedy potrebujete riešenie rýchlo. Preto sme tu pre vás s možnosťou doručiť výsledky do pár hodín alebo do večera. Ak máte naliehavú úlohu, neváhajte nás kontaktovať a my sa postaráme o vaše potreby.

Inštrukcie

Pošlite nám vaše príklady alebo úlohy, ktoré potrebujete vyriešiť alebo vypracovať. Jedno riešenie príkladu stojí 0,50 Eur. Na základe zložitosti vašich úloh sa môžeme dohodnúť na individuálnej cene, ktorá bude pre vás stále výhodná.. Kontaktujte nás s otázkami alebo špecifickými požiadavkami. Budeme vás informovať o priebehu práce.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(1)
user

Vaniszepe

som spokojný

O predajcovi

Sme mladí študenti gymnázia a radi pomôžeme iným študentom v núdzi. Máme dlhoročnú prax najmä s matematikou, fyzikou, chémiou, angličtinou, ale zvládneme aj mnohé iné predmety.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 19. 9. 2023
hodnotenie 100.00%
predaj 1