placeholder

Kategórie

Virtuálna asistentka aj s nemčinou a angličtinou

profile icon
Vera04
(33)
offline

Prehľad

Cena20,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1

Popis

Potrebujete pomôcť s chodom Vašej kancelárie, s Vaším podnikaním? Ste zavalený administratívou, neviete sa pohnúť ďalej? Potrebujú Vaši klienti podporu? Obvolať dodávateľov, neplatičov,  posúriť úhrady. Nestíhate spracovať podklady pre účtovníčku každý mesiac? Mal by to byť niekto zodpovedný, spoľahlivý a profesionál? Ste na správnom mieste :) 

Pomáham malým a stred. podnikateľom s ich každodennými úlohami rôzneho charakteru. Ovládam plynule nemecký jazyk, takže viem pomôcť aj týmto spôsobom. Anglický jazyk mám na pokročilej úrovni. Mám dlhoročné skúsenosti ako asistentka konateľov v korporátoch ale aj v súkromnej sfére. 

  • administratívne práce
  • korekcie textov
  • grafické práce
  • klientska podpora
  • Inštrukcie

    Jednoducho popíšte s čím potrebujete pomôcť, čím sa Vaša spoločnosť zaoberá, aby som sa vedela vžiť . Máte záujem o dlhodobú - pravidelnú spoluprácu? Alebo jednorázovú. 

    Cena 20€ / hodina práce

    Vera 

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    Hodnotenia

    (3)
    user

    milos0001

    som spokojný

    user

    petterson

    som spokojný

    user

    petterson

    som spokojný

    O predajcovi

    Venujem sa už skoro 20 rokov nemeckému jazyku. Momentálne prekladám životopisy do nemeckého jazyka zájujemcom, ktorý sa chcú prezentovať na úrovni a získať prácu v nemecky hovoriacich krajinách, ale ich jazyk nie je až na takej vysokej úrovni. Taktiež vybavujem telefonáty v nemeckom jazyku pre osoby v ich mene, pretože ich nemčina nie je dostatočná.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 2. 6. 2022
    hodnotenie 96.97%
    predaj 3