placeholder

Kategórie

Správa sociálnych sietí

Prehľad

Cena10,00 €
Doručenie do30 dní
Počet
1

Popis

Žijeme v digitálnej dobe kde sociálne siete a internet tvoria základ nášho každodenného života. Ak hľadáte cestu, ako svoj podnik zviditeľniť a zabezpečiť, aby vaše sociálne siete neboli len ďalším obyčajným účtom na sociálnych sieťach, ale aktívnym, živým a pútavým miestom pre vašich starých ale aj nových zákazníkov, ste na správnej adrese!

Ak máte stránku na sociálnej sieti Facebook alebo Instagram ale nemáte čas sa im venovať, tak mi napíšte.

Zabezpečím, že váš obsah bude pravidelne aktualizovaný a graficky príťažlivý. Ale to nie je všetko! S mojimi službami dostanete pridanú hodnotu v podobe stratégií na zvýšenie vašej viditeľnosti a angažovanosti, čo znamená, že o vašej značke bude vedieť stále viac ľudí.

Cena za moje služby je 10€ za jeden príspevok, ak hľadáte len sporadickú pomoc. Pre vás, ktorí si želáte komplexnú starostlivosť o svoje sociálne siete, napíšte mi konkrétne o čo máte záujem.

Ak vás moje služby oslovili, neváhajte mi napísať! 

Inštrukcie

Do správy mi napíšte o akú stránku sa jedná, aké máte požiadavky a očakávania a spoločne sa dohodneme ako budeme pokračovať.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Volám sa Veronika a od Júla 2023 pracujem ako social media manager so zameraním na Facebook a Instagram. Pomáham firmám efektívne využiť tieto platformy na dosiahnutie obchodných cieľov prostredníctvom návrhu stratégie, tvorby obsahu a tvorby reklamných kampaní na sociálnych sieťach. Poskytujem komplexné riešenia, vrátane analýzy vášho cieľového publika, cez tvorbu profi grafiky, až po monitorovanie komentárov a zákaznícku podporu. Sledujem trendy a sústredím sa na budovanie silného online obrazu značky a zvýšenie interakcie so sledujúcimi. Som kreatívna, inovatívna a pripravená pomôcť vám získať viac zákazníkov zo sociálnych sietí.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 17. 11. 2023
hodnotenie 0.00%
predaj 0