placeholder

Kategórie

Prepis AUDIO/VIDEO súboru do textovej podoby

profile icon
VevkaGyoStudio
placeholder
(97)
offline

Prehľad

Cena3,50 €
Doručenie do2 dní
Počet
1

Popis

Máte nahraný audio súbor v mobile (či už z prednášky, z chôdze, zo školenia a pod.), no potrebujete ho mať na očiach v písanej (elektronickej) forme, ale nechce sa Vám ho prepisovať? Existuje nejaké video, z ktorého by ste radi mali aj jeho prepis? Alebo potrebujete prepísať audioknihu, skrátka čokoľvek v audio alebo video súbore, no zdá sa Vám to zdĺhavé a považujete to za zbytočnú stratu času?

Obráťte sa na mňa, ja to za Vás rada urobím! :)

 

Cena predstavuje 1 normostranu vo Worde (1800 znakov). 

Doba dodania je orientačná, pretože prepis dlhších videí a audionahrávok mi bude trvať dlhšie, ako prepis niekoľko minútových súborov. 

 

Inštrukcie

Prosím, NAJPRV MI NAPÍŠTE SPRÁVU, aby sme sa dohodli na podrobnostiach. Až na základe toho vytvoríme objednávku a pustím sa do práce. 

 


BUDEM POTREBOVAŤ:

  • mp3, mp4, avi súbor, prípadne link s nahrávkou

  • Teším sa na spoluprácu!
    :)

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    Hodnotenia

    (3)
    user

    Tamara

    Skvelé príjemné a rýchle Ďakujem

    user

    Tamara

    som spokojný

    user

    tibino19

    som spokojný

    O predajcovi

    VÍTA VÁS - VEVE CreativeStudio! :) 10 rokov sa venujem literatúre, spisovateľstvu, korektúre jazyka či akejkoľvek práci s textom. Za ten čas prešlo mojimi prstami neuveriteľné množstvo textu, článkov, ktoré som sama napísala, alebo ich rôznym spôsobom upravovala. Moje meno sa v rámci korekcie zobrazuje už aj v niekoľkých knihách. Zároveň vytváram aj grafický kontent - príspevky na soc. siete, plagáty/letáky na podujatia, svadobné grafiky, business content a mnoho iného, moje portfólio je naozaj bohaté. Už si len stačí vybrať. :) Preto sa na mňa neváhajte obrátiť, zaručujem serióznosť, kvalitu a zodpovednosť! Svedčia tomu aj 100% hodnotenia. Verím tomu, že spokojnosť bude obojstranná, teším sa na možnú spoluprácu. :)

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 25. 4. 2013
    hodnotenie 100.00%
    predaj 3