placeholder

Kategórie

Profesionálna KOREKTÚRA KNIHY, E-KNIHY

profile icon
VevkaGyoStudio
placeholder
(98)
offline

Prehľad

Cena3,00 €
Doručenie do20 dní
Počet
1
Dodatočné služby
0,01 €

Popis

Napísali ste KNIHU/E-KNIHU a nechcete platiť veľa zbytočných peňazí vydavateľstvám za jej kontrolu? Z vlastnej skúsenosti viem, že si cenu príliš navyšujú a korektúra jedného diela im trvá príliš dlho. 

Gramatické a pravopisné chyby, problémy s interpunkciou alebo preklepy robí každý autor bez ohľadu na to, koľkokrát si svoj text po sebe prečíta. V knihe pôsobia chyby na čitateľa rušivo a môžu ho odradiť od ďalšieho čítania. Je preto dôležité dať svoj rukopis skontrolovať aj človeku, ktorý sa s textom stretne 1x a chyby uvidí na kilometer ďaleko. 

Sama som jednu knihu napísala, minula zbytočne veľké množstvo peňazí, čakala viac než 3 mesiace za kontrolou a výsledný efekt? Rozhodne som sa utvrdila v tom, že ďalšiu knihu si budem kontrolovať výlučne sama. Preto chcem pomôcť aj Vám. 

Vydavateľstvá si zväčša účtujú 3€ za 1 normostranu (jazyková korektúra) a 5€ za 1 normostranu (redakčná korektúra).

Ja Vám za 3,5€ za 1 normostranu (1800 znakov) ponúkam jazykovú aj redakčnú korektúru v jednom.

 

Inštrukcie


PONÚKAM:

  1. Opravu gramatických a pravopisných chýb – ypsilony, nespisovné slová, preklepy, čiarky, nesprávne úvodzovky, zabudnuté medzery a pod. (jazyková korektúra)
  2. Hlbšie zásahy do štruktúry textu, ktoré môžete, ale nemusíte prijať za svoje - upozorním na zbytočné pasáže, navrhnem, čo rozviť, prepísať, vyhodiť. (redakčná korektúra)
  3. Svoj vlastný subjektívny pohľad a názor na Vaše dielo z pozície nezainteresovaného čitateľa, ako ma to upútalo, čo ma bavilo a pod.
  4. Možnosť zaplatiť za službu na 2x - prvú polovicu sumy zaplatíte až vtedy, ak budem mať skontrolovanú prvú polovicu Vášho rukopisu; druhú polovicu sumy zaplatíte až vtedy, ak budem končiť opravu druhej polovice rukopisu. Čo myslíte, je to dostatočne fér? ;)

 

BUDEM POTREBOVAŤ:

  • rukopis vo Word dokumente
  •  

    Prosím, NAJPRV MI NAPÍŠTE SPRÁVU, aby sme sa dohodli na podrobnostiach. Až na základe toho vytvoríme objednávku a pustím sa do práce. 

     

    UŽ TERAZ SA VEĽMI TEŠÍM NA VAŠE KRÁSNE PRÍBEHY. :)

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    Hodnotenia

    (1)
    user

    branobielik

    som spokojný

    O predajcovi

    VÍTA VÁS - VEVE CreativeStudio! :) 10 rokov sa venujem literatúre, spisovateľstvu, korektúre jazyka či akejkoľvek práci s textom. Za ten čas prešlo mojimi prstami neuveriteľné množstvo textu, článkov, ktoré som sama napísala, alebo ich rôznym spôsobom upravovala. Moje meno sa v rámci korekcie zobrazuje už aj v niekoľkých knihách. Zároveň vytváram aj grafický kontent - príspevky na soc. siete, plagáty/letáky na podujatia, svadobné grafiky, business content a mnoho iného, moje portfólio je naozaj bohaté. Už si len stačí vybrať. :) Preto sa na mňa neváhajte obrátiť, zaručujem serióznosť, kvalitu a zodpovednosť! Svedčia tomu aj 100% hodnotenia. Verím tomu, že spokojnosť bude obojstranná, teším sa na možnú spoluprácu. :)

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 25. 4. 2013
    hodnotenie 100.00%
    predaj 1