placeholder

Kategórie

GRAFIKA na YOUTUBE

profile icon
VevkaGyoStudio
placeholder
(97)
offline

Prehľad

Cena20,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis

V dnešnej dobe je najlepšie odprezentovať svoju firmu cez sociálne siete. Je to tá najlepšia investícia, akú len môžete urobiť. Dnes sú všetci na internete, či už aktívne a zarábajúco alebo pasívne a kupujúco.

YOUTUBE je špecifická sociálna sieť, na ktorej je obzvlášť dôležitý kontent, ako sa dané kanály či youtuberi prezentujú obsahovo. Zväčša aj dobrý obsah býva “neviditeľný”, pretože nie je dostatočne na prvý pohľad graficky zaujímavý či výrazný. Ak ho však budete mať pekne pútavý, tak si Vás ľudia rýchlejšie všimnú, budú o Vás vedieť, ale aj zdieľať Vaše výtvory medzi sebou. A o to nám presne ide! ;)

Preto práve Vám ponúkam kvalitnú grafiku na YT, vďaka ktorej si vybudujete v mene svojej značky vlastnú jedinečnosť, individuálnosť a rešpekt. Budete sa prezentovať moderne, ako sa na dnešnú dobu patrí, prevýšite konkurenciu a hlavne budete pre ľudí zaujímavá a nezabudnuteľná spoločnosť. Tak čo poviete, ideme spoločne do toho? :)

 

Inštrukcie

V rámci GRAFIKY na YOUTUBE vytváram:

  • Miniatúry na Youtube
  • Bannery na Youtube
  • Bannery na Youtube k živému prenosu
  • Grafické reklamy na Youtube
  • Kapitoly videa na Youtube
  • Videá na Youtube so živým prenosom
  •  

    Prosím, NAJPRV MI NAPÍŠTE SPRÁVU, aby sme sa dohodli na podrobnostiach. Až na základe toho vytvoríme objednávku a pustím sa do práce. 

    Cena predstavuje tvorbu jedného grafického výtvoru.

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    VÍTA VÁS - VEVE CreativeStudio! :) 10 rokov sa venujem literatúre, spisovateľstvu, korektúre jazyka či akejkoľvek práci s textom. Za ten čas prešlo mojimi prstami neuveriteľné množstvo textu, článkov, ktoré som sama napísala, alebo ich rôznym spôsobom upravovala. Moje meno sa v rámci korekcie zobrazuje už aj v niekoľkých knihách. Zároveň vytváram aj grafický kontent - príspevky na soc. siete, plagáty/letáky na podujatia, svadobné grafiky, business content a mnoho iného, moje portfólio je naozaj bohaté. Už si len stačí vybrať. :) Preto sa na mňa neváhajte obrátiť, zaručujem serióznosť, kvalitu a zodpovednosť! Svedčia tomu aj 100% hodnotenia. Verím tomu, že spokojnosť bude obojstranná, teším sa na možnú spoluprácu. :)

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 25. 4. 2013
    hodnotenie 100.00%
    predaj 0