placeholder

Kategórie

Originálna PRERÁBKA TEXTU

profile icon
VevkaGyoStudio
placeholder
(97)
offline

Prehľad

Cena5,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis

Potrebujete upraviť dokument, pozmeniť jeho obsah tak, aby sa obsahovo nezmenil, ale predsa sa odlišoval a neviete ako na to?

Ja viem a spravím to rada za Vás! :)

Ak chcete pridať na svoj blog alebo web článok, ktorý sa Vám nechce vymýšľať, no už ho majú zverejnené iné stránky, ale nechcete ho kopírovať od slova do slova, tak ja ho šikovne pozmením, no obsahovo zostane rovnaký. 

Objednajte si u mňa túto službu a ušetrite si veľa času. 

 

Cena predstavuje 1 normostranu textu (1800 znakov).

 

Inštrukcie

Prosím, NAJPRV MI NAPÍŠTE SPRÁVU, aby sme sa dohodli na podrobnostiach. Až na základe toho vytvoríme objednávku a pustím sa do práce. 

 

BUDEM POTREBOVAŤ:

  • text, dokument vo Worde alebo link stránky, kde sa daný článok nachádza

  • Teším sa na spoluprácu. 
    :)

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    Hodnotenia

    (1)
    user

    pssp1

    rýchlo a kvalitne!

    O predajcovi

    VÍTA VÁS - VEVE CreativeStudio! :) 10 rokov sa venujem literatúre, spisovateľstvu, korektúre jazyka či akejkoľvek práci s textom. Za ten čas prešlo mojimi prstami neuveriteľné množstvo textu, článkov, ktoré som sama napísala, alebo ich rôznym spôsobom upravovala. Moje meno sa v rámci korekcie zobrazuje už aj v niekoľkých knihách. Zároveň vytváram aj grafický kontent - príspevky na soc. siete, plagáty/letáky na podujatia, svadobné grafiky, business content a mnoho iného, moje portfólio je naozaj bohaté. Už si len stačí vybrať. :) Preto sa na mňa neváhajte obrátiť, zaručujem serióznosť, kvalitu a zodpovednosť! Svedčia tomu aj 100% hodnotenia. Verím tomu, že spokojnosť bude obojstranná, teším sa na možnú spoluprácu. :)

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 25. 4. 2013
    hodnotenie 100.00%
    predaj 1