placeholder

Kategórie

Tvorím printy na mieru ako sú exkluzívne letáky, postery, mikiny alebo tričká, tašky a ďalšie

profile icon
Virtual.Vall
(15)
offline

Prehľad

Cena20,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis

Oživte svoj svet s exkluzívnymi printami na mieru! Tvorím jedinečné letáky, očarujúce postery, štýlové mikiny alebo tričká, unikátne tašky a ďalšie, ktoré vyjadria vašu osobnosť a zanechajú nezabudnuteľný dojem. S detailným zameraním na vaše potreby a kreatívnym prístupom prinášam do vášho života umenie a štýl. Povzbuďte svoje podujatie alebo biznis s výnimočnými printami, ktoré vás vystavia do popredia. Objednajte si svoje jedinečné dielo už dnes a nechajte svoje myšlienky zažiariť

Vytvorený návrh môžete poslať na tlač alebo rovno zdieľať cez svoje sociálne siete.

  1. Plagát/Poster: 42 x 59,4 cm
  2. Leták/Newsletter: 21 x 29,7 cm
  3. Plátená taška: 25 x 25 cm
  4. Mikina: 35,5 x 45,5 cm
  5. Tričko: 35.56 x 45.72 cm
  6. Iné - ak tu nieje produkt, o ktorý by ste mali záujem, spokojne mi napíšte a zistíme čo spolu ešte dokážeme vytvoriť

Cena je uvedená za 1ks návrhu na tlač. Ak chcete obojstranný návrh, je potrebné objednať si dva kusy. Dodanie v JPG, PNG alebo PDF tlač formáte podľa dohody.

Inštrukcie

Predtým, než si objednáte službu, ma, prosím, kontaktujte. Takto môžeme prebrať vaše požiadavky a zabezpečiť, že váš printový návrh bude presne taký, ako si ho predstavujete.

Budem od Vás potrebovať:

  • Vaša predstava
  • Názov produktu ktorý ste si vybrali
  • Jednostranný alebo obojstranný návrh
  • Termín dodania
  • Poskytnutie týchto informácií mi pomáha presne porozumieť požiadavkám a vytvoriť návrh, ktorý bude vyhovovať vašim predstavám. Otvorená komunikácia medzi oboma stranami je kľúčová pre dosiahnutie optimálnych výsledkov.

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Ahoj, som Vall. Ako špecializovaná virtuálna asistentka pre marketing s dôrazom na tvorbu obsahu pre sociálne siete, poskytujem širokú škálu služieb, ktoré pomáhajú klientom dosiahnuť ich marketingové ciele. Vytváram originálny a relevantný obsah vrátane príspevkov, stories a reels, ktoré zaujímajú a angažujú cieľovú skupinu. Svoje schopnosti rozširujem aj na grafický dizajn, kde vytváram vizuálny obsah, ako sú obrázky, infografiky a bannery, vizitky, logá, plagáty, menu, e-booky a iné, pre efektívnu reprezentáciu značky klienta. Popritom podporujem aj školákov pri tvorbe prezentácií, rôznych písomných prác a textov. Viem aj tebe pomôcť s nejakou službou? Napíš mi a možeš počítať s rýchlou komunikáciou a ústretovým prístupom.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 13. 8. 2023
    hodnotenie 100.00%
    predaj 0