placeholder

Kategórie

Tvorím profesionálne predajné e-booky na vami zvolenú tému

profile icon
Virtual.Vall
(19)
offline

Prehľad

Cena3,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1
Dodatočné služby
15,00 €
10,00 €

Popis

Ste na správnom mieste, ak hľadáte kreatívneho copywritera, schopného vytvoriť pútavý e-book na akúkoľvek tému. Moja tvorba sa zameriava na profesionálny prístup, ktorý vašich zákazníkov bude okamžite zaujímať a pohltí. Vaše predstavy sa stanú slovami, ktoré ohromia a grafika, ktorá dýcha život do každej stránky. Nechajte ma vašu tému premiestniť do sveta, kde každé slovo má význam a každý obrázok hovorí za tisíc slov. Vytváram príbehy, ktoré nie len zaujmú, ale aj presvedčia.

Cena 3,00 € zahŕňa 1 normostranu textu (1 NS = 1800 znakov) a jednoduchú grafiku, vrátane menších obrázkov v texte, infografiky, titulnej obálky a iných vizuálnych prvkov.

Dodanie v PDF formáte.

Predtým, než si objednáte službu, ma, prosím, kontaktujte. Takto môžeme prebrať vaše požiadavky a zabezpečiť, že váš e-book bude presne taký, ako si ho predstavujete.

Inštrukcie

Budem od Vás potrebovať:

  • Vaša predstava a téma e-booku
  • Vaše logo, obrázky, texty, ktoré chcete aby som použila
  • Počet strán 
  • Termín dodania
  • Poskytnutie týchto informácií mi pomáha presne porozumieť požiadavkám a vytvoriť návrh, ktorý bude vyhovovať vašim predstavám. Otvorená komunikácia medzi oboma stranami je kľúčová pre dosiahnutie optimálnych výsledkov.

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    Hodnotenia

    (1)
    user
    Vladimires

    Super práca :)

    O predajcovi

    Ahoj, som Vall. Ako špecializovaná virtuálna asistentka pre marketing s dôrazom na tvorbu obsahu pre sociálne siete, poskytujem širokú škálu služieb, ktoré pomáhajú klientom dosiahnuť ich marketingové ciele. Vytváram originálny a relevantný obsah vrátane príspevkov, stories a reels, ktoré zaujímajú a angažujú cieľovú skupinu. Svoje schopnosti rozširujem aj na grafický dizajn, kde vytváram vizuálny obsah, ako sú obrázky, infografiky a bannery, vizitky, logá, plagáty, menu, e-booky a iné, pre efektívnu reprezentáciu značky klienta. Popritom podporujem aj školákov pri tvorbe prezentácií, rôznych písomných prác a textov. Viem aj tebe pomôcť s nejakou službou? Napíš mi a možeš počítať s rýchlou komunikáciou a ústretovým prístupom.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 13. 8. 2023
    hodnotenie 100.00%
    predaj 1