placeholder

Kategórie

Profesionálna animácia rodinného domu/bytu, areálu, ulice

profile icon
Vizy.Pritzova
placeholder
placeholder
(17)
offline

Prehľad

Cena189,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1
Dodatočné služby
50,00 €

Popis

Chceli by ste vedieť ako by mohol vyzerať váš byt/dom, areál, ulica alebo park z každého uhla pohľadu alebo sa prejsť v danom areály? Ste tu správne! Vytvorím pre Vás vkusne zariadený priestor ušitý na mieru podľa vašich požiadaviek. 

Vypracujem pre vás profesionálnu animáciu, ktorá môže pozostávať z prechádzky (tvz. walkthough) cez objekt alebo preletu okolo neho prípadne kombináciou týchto dvoch možností. Garantujem rýchle dodanie a profesionálny prístup za férové ceny. Cenovú ponuku vytvorím na základe poskytnutých podkladov. (Animácia do 1min. 189€) Ak by ste mali záujem o dlhšiu animáciu zvoľte doplnkovú službu.

Cena zahŕňa:

  • Animáciu do 1min. v HD kvalite (prípadne 4K)
  • Efekty, prechody prípadne hudbu
  • Po dohode pohyblivé predmety pre realistickejší zážitok-zeleň, ľudia, autá, zvieratá, zmena počasia.
  • Teším sa na našu spoluprácu :)

    Inštrukcie

    1. Zaslanie projektovej dokumentácie vo formáte .dwg alebo .pdf spolu prípadne aj fotografie riešeného priestoru. Upresnenie vašich požiadaviek, aké farby a materiály sa vám páčia prípadne inšpiračné fotky/obrázky, požadovaný obsah animácie, štýl a podobne.
    2. Vypracovanie cenovej ponuky na mieru podľa vašich požiadaviek.
    3. Po schválení vypracujem prvotný návrh animácie.
    4. Konzultácia vašich pripomienok.
    5. Zapracovanie požiadaviek do animácie
    6. Konzultácia - finálne vyladenie
    7. Odovzdanie  profesionálnej animácie vo Full HD alebo 4K kvalite.
    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Ak potrebujete pomôcť s vizualizáciami, dronovými preletmi, animáciami a 3D dizajnom ste tu správne! Vyštudovala som stavebnú fakultu a už 6 rokov sa profesionálne venujem interiérovému dizajnu a grafickej práci ako CGI artist. Pracujem v rôznych programoch ako je 3Ds Max, (Corona/Vray), AutoCad, Adobe Photoshop, Lumion, Revit a Adobe Illustrator. Rada vám vytvorím návrh a model interiérov/exteriérov, vyrendrujem už hotové 3D modely a spracujem realistické vizualizácie. Venujem sa aj video tvorbe či už ide o spracovanie animácií alebo strihanie a upravovanie videí z drona. Ak potrebujete práve tieto služby, kontaktujte ma a určite sa dohodneme na výhodných podmienkach :)

    aktívne objednávky 2
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 8. 3. 2023
    hodnotenie 100.00%
    predaj 0