placeholder

Kategórie

Vytvorím pekný web banner leták plagát alebo darčekovú poukážku

profile icon
webdesignRP
(8)
online

Prehľad

Cena10,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1

Popis

Vytvorím pekný a pútavý web banner, vizitku, plagát, leták či darčekovú poukážku. Ak nemáte predstavu ako by mal vyzerať nevadí, s designom sa pohrám. Výsledný formát jpg,png,pdf. Ak máte záujem o nejaký iný typ formátu kľudne ma vopred kontaktujte správou, dohodneme sa.

Inštrukcie

Potrebujem k designu: logo, osobné údaje príp. firemné údaje, slogan,soc.siete čokoľvek potrebujete mať na letáčiku, ak chcete pridať vlastný obrázok na leták musí byť vo vysokom rozlíšení, podrobnosti kľudne v správe. 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(5)
user

projektb

som spokojný

user

projektb

Veľmi dobrý prístup k zadaniu a s výsledkom som spokojný..

user

sancopanco

Super odvedená práca, rýchla realizácia a presne zakomponované požiadavky... Ďakujem

user

MirkaSi

Super

user

fyziokatka

Veľmi spokojná.

O predajcovi

Venujem sa tvorbe web-stránok, webdesign vytváram pomocou redakčného systému wordpress - jednoduché, profesionálne vyzerajúce stránky, ktoré zaujmú potencionálneho zákazníka. Každý design je jedinečný, snažím sa vždy vytvoriť web podľa predstáv, aby spokojnosť bola na oboch stranách. Garantujem vrátenie peňazí v prípade nespokojnosti, ale verím, že vždy sa dá dohodnúť a vyhovieť, takže ak máte záujem o stránku, plagát, leták alebo iné grafické služby ktoré Vám pomôžu reprezentovať firmu, kľudne sa mi ozvite!

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 28. 2. 2024
hodnotenie 100.00%
predaj 5