placeholder

Kategórie

Napíšem reklamný/PR text podľa zadania do 1 NS

profile icon
vedette
placeholder
(15)
offline

Prehľad

Cena25,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1

Popis

Dodám čítavé a nápadité texty bez chýb s prihliadnutím na cieľovú skupinu a na prostredie, v ktorom budú použité (printy, online priestor, resp. časopis, inzerát atď.). Mám skúsenosti s prácou v médiách, reklame, vo vydavateľstvách (ako redaktor, editor, copywriter a korektor). Texty viem napísať prakticky na akúkoľvek tému. Cena je za 1 NS (normostranu), aj neukončenú, a vrátane gramatickej a štylistickej korektúry.

Inštrukcie

Pre dobre odvedenú prácu potrebujem presné inštrukcie - tému, na koľko normostrán má byť text napísaný, prípadné podklady a termín dodania. Pri odbornejších/špecifických témach je vhodné, ak záujemca dodá informatívny text. Pomôže aj predstava klienta v bodoch.
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Slovenčina, písanie a hra so slovami sú mojimi záľubami. Mám niekoľkoročné skúsenosti s prácou v médiách, reklame, vo vydavateľstvách (ako redaktor, editor, copywriter a korektor). Píšem texty podľa zadania - články na web/do časopisov, reklamné a PR texty a pod. Okrem textárskej práce sa venujem korektúram a prekladom z českého jazyka do slovenčiny. Mám diplom zo žurnalistiky a z publicistiky. Budem rada, ak sa rozhodnete so mnou spolupracovať.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 10. 8. 2012
hodnotenie 93.33%
predaj 0