placeholder

Kategórie

Ja spravím mesačný návrh tém na vaše sociálne siete

profile icon
andyslobodoVA
(1)
offline

Prehľad

Cena13,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1
Dodatočné služby
5,00 €
10,00 €
15,00 €

Popis

Neviete čo pridávať na Vaše sociálne siete? Dochádzajú Vám nápady? Budem Vašou kreatívou a pripravím Vám mesačný plán návrhu príspevkov. 

 

10 x téma na post

10 x téma na príbeh

5 x téma na reels

POZOR! Nejedná sa o konkrétne vypracovanie príspevkov. 

 

Pred objednaním služby ma prosím kontaktujte!

Tvorbu príspevkov si môžete objednať v dodatočných službách

Inštrukcie

Čo od Vás budem potrebovať? 

Vy mi poviete, čím sa Vaša firma zaoberá, v ešte lepšom prípade mi napíšte o aký profil na sociálnej sieti sa jedná. Ja si pozriem Vaše stránky  a navrhnem Vám, akým témam sa môžete venovať v najbližšej dobe. 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ahoj! Volám sa Andrea, som absolventkou Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave v odbore marketingová komunikácia. Pracujem ako virtuálna asistentka na voľnej nohe a pomáham podnikateľom, či firmám s úlohami, na ktoré nemajú čas a nechcú zamestnávať niekoho na plný úväzok. Mojou vášňou je cestovanie a vyše 10 rokov som pracovala v oblasti cestovného ruchu. 5 rokov som pracovala ako Recepčná a Concierge na riečnej výletnej lodi prevažne s Americkou klientelou. Posledné 3 roky bola náplňou mojej práce cenotvorba, kalkulácie, ako aj grafické návrhy, starostlivosť o sociálne siete, aktualizícia informácií na webstránke, až po organizovanie eventov a svadieb v hoteli na Slovensku. Mojou najsilnejšou stránkou sú jednoznačne komunikačné a organizačné schopnosti a zodpovednosť. Rýchlo sa učím novým veciam, som samostatná a verím, že naša spolupráca bude prínosná pre obe strany.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 4. 2. 2024
hodnotenie 100.00%
predaj 0