placeholder

Kategórie

Firemné Vianoce - zariadim darčeky pre pracovný tím

Prehľad

Cena30,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1
Dodatočné služby
20,00 €

Popis

I keď sme sa ešte poriadne nezbavili piesku z pláže na našom oblečení, Vianoce sú za menej ako 3 mesiace a je čas, začať ich riešiť. E-shopy majú stále relatívne dobré dodacie doby, takže hurá na prípravu :)

Zariadim pre Vás komplet vianočné darčeky pre kolegov a kolegyne, prípadne pre ďalších partnerov. Dlhoročné skúsenosti ako HR manažérka ma naučili aj to, čo zamestnanci ocenia a čo naopak nie :) 

Inštrukcie

  1. kontaktujte ma s požiadavkami - ideálne prosím popis situácie (koľko zamestnancov, rozpočet, aká je zhruba predstava o odmene a termín, kedy budete darčeky potrebovať)
  2. dohodnutie si postupu - spravím research možností a cien, pripravím grafiku prípadne texty, balenie atď.
  3. pravidelná komunikácia je dôležitá, takže s Vami budem zdieľať všetky kroky
  4. spracovávanie ponuky
  5. dodanie produktu
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Moje meno je Veronika a ako virtuálna asistentka pracujem už viac ako 5 rokov. Medzi moje najväčšie prednosti patrí písanie akýchkoľvek textov (od formálnych profesionálnych textov až po súkromné blogy či správu postov na sociálnych sieťach, vynikám aj v kreatívnom písaní či písaní publikácií). Napriek tomu, že je mojou vášňou hra so slovíčkami, vedľa toho som zdatná aj v grafickom dizajne a v oblasti ľudských zdrojov. Spolupracujem prevažne so zahraničnými klientmi, plynule hovorím v angličtine, preto medzi moje veľmi časté zakázky patrí napríklad tréning zamestnancov a správa pracovných pohovorov. Medzi moje najväčšie záľuby patrí cestovanie, trávenie času s rodinou a právo, ktoré som vyštudovala na Masarykovej univerzite v Brne. Asi najviac hrdá som na svojej zmysel pre detail, kreativitu a včasnosť, vedľa toho viem sľúbiť aj priateľský prístup a ochotu učiť sa :)

aktívne objednávky 1
krajina Česko
jazyk Slovenský
registrácia 4. 7. 2023
hodnotenie 100.00%
predaj 0